Krásný, chytrý a praktický dárek k Vánocům pro ženu? Candywatch Premium 2 se slevou až -49 % sponzorovaný článek

Krásný, chytrý a praktický dárek k Vánocům pro ženu? Candywatch Premium 2 se slevou až -49 % [sponzorovaný článek]
2021-11-14T12:34:31+02:00
• 14. 11. 2021

Lámete si hlavu nad tím, čím letos o Vánocích potěšit svou drahou polovičku, sestru, maminku nebo kamarádku? Trendy zní jasně a ze žebříčku nejlepších dárků chytré hodinky už několik let nesestoupily. 

Jen těžko s nimi tedy šlápnete vedle, zvlášť když kromě praktického využití (kolik je hodin?) a chytrých funkcí udělá i spoustu parády – design modelu ARMODD Candywatch Premium 2 ve zlatém provedení si totiž získá srdce snad každé ženy nehledě na to, jestli denně sportuje, nebo potřebuje motivovat krokoměrem k větší míře pohybu. Navíc tyto hodinky jsou aktuálně v Black Friday akci dostupné se slevou -49 %. Takhle vyjdou pod 2 tisíce, což je více než slušná cena.

Krásně vypadají a jsou lehké jako peříčko

2 premium 2 02 1200x900x

Řada Candywatch Premium 2 je dostupná ve dvou barevných provedeních – již zmíněném zlatém a stříbrném. Pro větší vizuální pestrost je možné vybrat si konkrétní provedení se růžovým, bílým nebo černým koženým řemínkem. Zrovna poslední zmíněné vypadají opravdu podmanivě. 

Candywatch Premium 2

To co, zaujme v další řade je samotná gramáž hodinek. Jsou příjemně lehké a svěží. Potěší také prémiové kovové zpracovaní samotného těla. Displej je plně dotykový s citlivým nastavením jasu. Oceníte také vlastnost rozsvícení displeje jemným otočením vašeho zápěstí. 

Tolik funkcí v jedněch krásných hodinkách

4 adcz pr clanek premium 2 zlata 750x500x

ARMODD Candywatch Premium 2 uspokojí nejen ty ženy, které dojdou jen do práce a z práce, ale i náročnější typy, které rády překonávají své vlastní limity. Samozřejmostí je sledování spálených kalorií a nachozených kilometrů, notifikace SMS, e-mailů a zpráv z aplikací nebo monitoring spánku. 

Bohatá nabídka sportovních funkcí

Protože jde o sportovní hodinky jako vyšité, může si na nich nositelka zvolit jeden z připravených sportovních režimů (chůze, běh, jóga, sedy-lehy, cyklistika, švihadlo, badminton a spinning), sledovat svůj menstruační cyklus, změřit si tep a orientačně i krevní tlak a saturaci kyslíku v krvi. 

Kromě toho ji ale potěší například i chytré menu s mobilní aplikací kompletně v češtině, pět vzhledů ciferníku i možnost nahrát si na něj konkrétní fotografii. 

5 adcz pr clanek premium 2 stribrna 750x500x

Drsnější typy ocení fakt, že hodinky mají vyměnitelný řemínek, proto se nemusejí bát nějakého toho poškození v akci, v takovém případě stačí vyměnit řemínek, ne celé hodinky. Mimochodem – na jedno nabití vydrží baterie při běžném užití i tři dny.

Krása nemusí být křehká – může být pevná, odolná, ba dokonce i praktická a funkční. Darujte letos své blízké ženě to, co ji opravdu potěší a co neodloží do skříně, kam není vidět!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat