YouTube Music přichází na Wear OS 2 aktualizováno

YouTube Music přichází na Wear OS 2 [aktualizováno]
2021-10-13T06:30:40+02:00
• 13. 10. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Aktualizováno 13. 10.

Zahraniční média informují, že nová verze aplikace Youtube Music je dostupná pro další starší modely hodinek. Dle informací je nově vyžadován minimálně procesor Snapdragon Wear 3100, ale dnes ráno se nám podařilo nainstalovat Youtube Music i na model TicWatch Pro od společnosti Mobvoi, který má ve výbavě Snapdragon Wear 2100. Zřejmě si Google pospíšil.

Snimek obrazovky Wear OS 400x400x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Původní článek 3. 10.

Když Samsung představil poslední generaci svých chytrý hodinek Galaxy Watch 4, svůj debut si odbyl také nový operační systém pro hodinky Wear OS ve verzi 3. S novou verzí Wear OS Google oznámil také dostupnost své vlastní hudební streamovací služby Youtube Music pro chytré hodinky. Zdálo se, že majitelé starších hodinek s Wear OS 2 budou o Youtube Music ochuzeni, nyní ale Google tuto aplikaci vypouští i právě starší verzi systému, přičemž v první vlně bude přístupná pro majitele hodinek TicWatch a Fosssil.

Youtube Music pro Wear OS 2

Po zrušení služby Google Play Music mnoho uživatelů očekávalo příchod Youtube Music na své chytré hodinky, což se nyní vyplnilo. Pro začátek však aplikace nebude dostupná pro všechny uživatele. Aplikace do Google přibyde pouze pro uživatele hodinek TicWatch využívající procesor Snapdragon 4100 a Fossil 6, generace. Ostatní modely , včetně těch využívajících Snapdragon 3100 by se měly dočkat ještě do konce tohoto roku.

Aplikace Youtube Music pro Wear OS bude na rozdíl od verze pro smartphony lehce osekaná, zásadní funkce však zůstanou. Na hlavní stránce bude seznam rozdělený na kategorie Stažené, která bude obsahovat offline mix, Doporučeno, Knihovna a také Discover Mix pro objevování nových skladeb. Ikonka nastavení bude umístěna vespod a bude ukrývat také počet stažených skladeb. Jakmile spustíte přehrávání hudby, ovládací prvky budou přístupné pomocí přejetí prstem doleva. Nebude chybět ani možnost přidávání skladeb do oblíbených.

Co se týká dostupnosti Youtube Music pro Wear OS by mělo být dostupné již během tohoto týdne pro hodinky Fossil 6. generace, TicWatch Pro 3 GPS i LTE a TicWatch E3. Ostatní hodinky s Wear OS by se aplikace měly dočkat do konce roku.

Zdroje: 9to5google.com, 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Pavel Žurek

13. 10. 2021, 15:30

Tak už i Ticwatch C2+… Nechci se nikoho dotknout, ale hodně humbuku pro nic…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat