Vivo chystá X60t Pro s čipem Dimensity 1200

Vivo chystá X60t Pro s čipem Dimensity 1200
2021-10-23T11:30:16+02:00
• 23. 10. 2021

Zdroj: Dotekománie

Model X60t Pro od společnosti Vivo do dnešní doby potvrdilo několik na sobě nezávislých úniků a právě teď se připojuje také známý úřad TENAA z Číny. Jak bývá zvykem, tak certifikační orgán přináší téměř všechny klíčové specifikace včetně konečné podoby zařízení. Chystaný telefon by se měl na prodejních pultech objevit v nejbližší možné době.

Má vyšší ambice

Zveřejněný výpis do přední části nasazuje 6,44palcový AMOLED panel s FullHD+ rozlišením a 16megapixelovou kamerku na oblíbené selfie snímky. O nadstandardní výkon se postará osmijádrový čipset Dimensity 1200 od MediaTeku, k němuž dosadí několik hardwarových konfigurací. Ty se údajně budou kombinovat s 6/8GB operační pamětí RAM a 64/128/256GB interním úložištěm.

Naopak záda obsadí především hlavní 64megapixelový objektiv fotoaparátu a ostatní dva senzory nejsou zatím upřesněny. Článek baterie s kapacitou 3 920 mAh by mohla podporovat technologii rychlého nabíjení. Chybět by neměl ani skener otisků prstů či NFC technologie na bezkontaktní placení.

Od prvního spuštění telefon poběží pod operačním systémem Android 11, který překryje vlastní softwarové řešení OriginOS nebo FunTouchOS. Nakonec lze dodat, že prodejci mají nabízet minimálně tři barevné verze – bílou, černou, modrou.

gsmarena 002 480x640x gsmarena 005 480x640x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: mysmartprice.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat