Samsung na 20. října oznámil událost Galaxy Unpacked Part 2

Samsung na 20. října oznámil událost Galaxy Unpacked Part 2
2021-10-15T16:30:24+02:00
• 15. 10. 2021

Zdroj: Dotekománie

Ačkoliv Samsung již během letošního roku již neplánoval uvedení žádné závratnější novinky, jak se ale nyní zdá, všechna esa z rukávu ještě nevytasil. Společnost totiž oznámila událost Unpacked Part 2, na niž se můžeme těšit na představení nových produktů.

Galaxy Unpacked Part 2

Konání této akce potvrdil sám Samsung přímo na svých webových stránkách, kde umístil také krátké pozvánkové video. Díky němu lze říci, nebo alespoň předpokládat, na co se můžeme těšit. V přiloženém videu hrají prim ikonky aplikací nainstalovaných v zařízeních s OneUI, s největší pravděpodobností tedy můžeme počítat s novinkami z oblasti softwaru.

Vzhledem k tomu, že Google 19. září představí nové Pixely 6 společně s Androidem 12, je možné, že Samsung den poté na své události představí finální verzi chystaného OneUI 4 postavené právě na nové verzi Androidu. Samsung již před nějakou dobou spustil veřejné beta testování nové verze systému, stabilní verze by tak měla být na spadnutí. Mnozí spekulují také nad představením dlouho očekávaného Galaxy S21FE, jeho premiéra je však nepravděpodobná, s představením počítejme tedy spíše počátkem příštího roku. Galaxy Unpacked Part 2 bude veřejně vysílána skrze YouTube na oficiálním účtu společnosti Samsung.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat