Oppo A54s brzy zamíří do Evropy

Oppo A54s brzy zamíří do Evropy
2021-10-09T19:30:19+02:00
• 9. 10. 2021

Zdroj: Justdial.com

Společnost Oppo má naplánovanou jednu aktualizaci v rámci modelové řady A, kam by měla zanedlouho zamířit novinka s označením A54s. Každopádně blížící se zařízení vystřídá předchůdce A54, který si odbyl evropskou premiéru teprve začátkem května a po uvedení má rovnou zamířit do celosvětového prodeje. Telefon dozná několika drobných změn, ale určitě nečekejte nic nadstandardního.

Směr střední třída

Čínský výrobce do přední části nasadí 6,52palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a klasický „Waterdrop“ výřez vyplní 8megapixelová selfie kamerka. Slušný výkon podá osmijádrový procesor Helio G35 od MediaTeku, k němuž připojí 4GB operační paměť RAM nebo 128GB interní úložiště. Velikost baterie by se mohla pohybovat kolem 5 000 mAh a navíc může podporovat technologii urychlující dobíjení.

A54s 1300x757x

Oppo A54s | Zdroj: Gizmochina.com

Do zadní části se dostane podstatně lepší fotoaparát, což konkrétně znamená hlavní 50MPx objektiv namísto původního 16MPx snímače. Přesné specifikace ostatních senzorů není zatím známa. Součástí softwarové stránky bude operační systém Android 11 skrytý pod vlastním rozhraním Color OS 11. Oppo zřejmě nevynechá ani čtečku otisků prstů, 3,5mm sluchátkový jack či USB-C port. Na prodejní pulty vypustí dvě barevné varianty (krystalicky černá, perleťově modrá) a konečná cena má vycházet na 219 euro (tj. cca 5 572 Kč).

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat