Na veřejnost kompletně unikl chystaný Pixel Stand

Na veřejnost kompletně unikl chystaný Pixel Stand
2021-10-14T11:30:03+02:00
• 14. 10. 2021

Pixel Stand; Zdroj: XDA

Ačkoliv Google svůj Pixel 6 a Pixel 6 Pro, víme o nich prakticky vše. Jejich oficiální představení je plánováno na 19. října, což je již za rohem, kromě dvojice smartphonů se ale máme dočkat také nové bezdrátové nabíječky Pixel Stand. Ten nyní unikl v celé své kráse a navíc také odhaluje maximální nabíjecí výkon, který budou nové Pixely podporovat.

Pixel Stand

První generaci Pixel Stand Google představil v roce 2018 společně s Pixelem 3 (XL) (recenze). Nyní unikla finální podoba a také kompletní specifikace nového Pixel Stand, který kromě rychlejšího nabíjení nabídne také robustnější konstrukci. Větší rozměry, zejména tedy tloušťka, je způsobena integrace větráčku do těla, který má na starosti chlazení během nabíjení. Jeho rychlost narostla na 23 wattů, což je oproti 10 wattům u první generace krok vpřed. Maximální výkon však budou podporovat pouze nové Pixely, pro ostatní zařízení s podporou standartu Qi bude výkon omezen na 15 wattů.

gsmarena 002 1 1200x512x

Zdroj: GSM Arena

Velká nabíjecí plocha v sobě ukrývá dvě nabíjecí cívky, z nichž by níže umístěná měla mít menší velikost. Díky menšímu průměru cívky tak bude možné nabíjet také příslušenství jako jsou sluchátka nebo hodinky. Pixel Buds by měly podporovat nabíjení až 3 watty. Nové Pixely 6 budou díky integrovaným senzorům během nabíjení kromě vyššího výkonu také podporovat zobrazení například náhled Google Asistenta, prezentaci Google Fotek, nebo ovládání chytré domácnosti.

gsmarena 001 1 1200x557x

Zdroj: GSM Arena

Google Pixel Stand by měl být představen společně s novými smartphony 19. října, v barevných variantách Rock Candy a Fog, cenovka by v USA měla činit 79 dolarů.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat