Huawei připravuje levný model Enjoy 20e

Huawei připravuje levný model Enjoy 20e
2021-10-21T19:30:21+02:00
• 21. 10. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Oficiální webové stránky společnosti Huawei odhalují nadcházející mobilní novinku, která bude zapadat do produktové řady Enjoy. Chystaný telefon poznáme přesně pod názvem Enjoy 20e a bude mířit mezi konkurenty v nižších patrech střední třídy. Právě tam čínský výrobce by měl oslovit spíše méně náročné zákazníky, čemuž jde naproti i samotná cenovka.

Neurazí, nenadchne

Zveřejněné informace mu připisují 6,3palcový LCD displej s HD rozlišením a výřezem ve tvaru padající kapky pro zatím neupřesněnou selfie kamerku. Do vnitřní hardwarové části můžeme připsat pouze 128GB interní úložiště. Vzhledem k zaměření zařízení lze očekávat některý ze slabších procesorů z řady Helio od MediaTeku. Baterie s kapacitou 5 000 mAh by mohla zajistit velmi slušnou výdrž.

Enjoy 20e 1 1440x450x

Enjoy 20e 4 1027x433x

Zdroj: Gizmochina.com

 

V zadní části mile překvapí snímač otisků prstů, který ještě doplní dva objektivy fotoaparátu a LED dioda na přisvětlení záznamů. Do oficiálního prodeje zamíří dvě barevné varianty (fialová, zelená) za cenu v přepočtu 3 425 Kč. Přestože Huawei nezmiňuje žádné datum zahájení prodeje, tak se nabízí možnost tradičního svátku 11. listopadu, kdy v Číně slaví tzv. Signles day. Pravděpodobně již nejbližší dny přinesou upřesnění včetně všech konkrétních prvků ze seznamu specifikací.

Enjoy 20e 2 1080x1440x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat