GUG říjen – DevFest, GoodData, BUMeeting

GUG říjen – DevFest, GoodData, BUMeeting
2021-10-02T13:31:02+02:00
• 3. 10. 2021

GUG.cz – jsme komunita lidí (dobrovolníků) se zájmem o nejnovější technologie. Jsme učitelé, podnikatelé, vývojáři, maminkatelky i obyčejně neobyčejní geekové :) Pořádáme setkávání, přednášky, workshopy a další akce s jediným cílem – vzdělávat Česko v technologiích. Tohle je náš newsletter o dění v komunitě a věcech, které nás baví.

ZPRÁVY Z KOMUNITY

Jen co jsme se vrátili z GUGstocku, začalo plánování další interní akce, podzimního GUGování. Komunitní stařešinové se před ním setkají ještě v horském prostředí, aby důkladně probrali naše další směřování. // Pražští vývojáři řádili s garáží v Krkonoších. // Díky Karolíně Presové z Replug.me jsme se naučili lépe z/ovládat naše mobily a další technologie, díky! // David Vávra nás na interním WS naučí vše kolem „práce na IČO“. // Noví GUGeři Václav a Zdeněk tvoří audio příběhy pro děti, které prohlubují vztahy. A bojují s fake news. // V GUG.tv se chystá podcast. Spojí síly dohromady? Vývoj sledujeme s natěšeným napětím. // Jsme hrdí na naši Štěpánku, která patří mezi 50 nejinspirativnějších učitelů světa! // Chceš se přidat? Vždycky můžeš. Napiš na info@gug.cz.

NEJBLIŽŠÍ AKCE

DevFest pilot všude!

Potřebuješ mentora? Chceš být mentorkou? Organizuješ DevFest? Od 15. 10. do 15. 11. můžeš být součástí pilotního programu, který hledá svatý grál způsob, jak škálovat mentoring. Podrobnosti zde.

unnamed 2 326x171x

Networking v Praze!

Řízený networkingedu okénko, co si vyzkouším v praxi? Chceš poznat akční ženy v Praze? Přijď na networking. Detaily a registrace zde. Těšíme se, že se 20. 10. 2021 od 18:30 uvidíme.

unnamed 3 209x107x

GoodData v Jihlavě!

Probouzí se GDG Jihlava. Na přednášku si pozvali vývojáře z GoodData. Dozvíš se něco o platformě GoodData Cloud Native, o vývoji analytické a vizualizační paltformy, co  obnáší vývoj SDK a další zajímavosti z GoodData. Přednášet budou  Dan Homola a Jan SoubustaRegistrace najdeš tady. Těšíme se 21. 10. v Jihlavě.

unnamed 4 200x107x

BUMeeting v Brně!

Prezenční konference BUMeeting v Brně bude! V sobotu 23. října jsme pro vás zorganizovali celý den učitelské inspirace. Více na bumeeting.gug.cz.

unnamed 7 208x99x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat