WhatsApp pracuje na nových reakcích a designu chatu

WhatsApp pracuje na nových reakcích a designu chatu
2021-09-07T19:30:53+02:00
• 7. 9. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Minulý měsíc se na internetu objevila podrobná zpráva o tom, jak WhatsApp plánuje do služby přidat podobné reakce zpráv typu Instagram. Uživatelé díky této funkcionalitě budou schopni na jednotlivé zprávy reagovat pomocí emoji – tj. věc, která je k dispozici v jiných aplikacích od Facebooku, jako jsou Messenger a právě Instagram. Doposud ale nebyly k dispozici žádné snímky obrazovky ani prvek uživatelského rozhraní, který by ukázal, jak by funkce mohla vypadat.

WhatsApp

WABetaInfo některé snímky obrazovky zachycující funkcionalitu zveřejnilo. Na první pohled se zdá, že funkce bude podobná jiným službám Facebooku, kde můžete na zprávu použít jakékoli emoji. Zpráva navíc uvádí, že reakce nejsou anonymní a každý ve skupině uvidí, kdo reagoval a s jakými emoji. Tato funkce je v současné době testována pro zařízení iOS a Android, ale není k dispozici v beta verzích obou platforem.

WhatsApp

Zdroj: PocketNow

WhatsApp pracuje také na přepracovaných bublinách chatu pro iOS. Média uvádí, že nové bubliny jsou „větší než ty staré“ a vypadají „moderněji“. Nové bubliny jsou také trochu kontrastnější.

WhatsApp

Zdroj: PocketNow

Přepracované bubliny zpráv jsou v rané fázi, takže zatím nejsou k dispozici ani beta testerům. Kdy budou obě funkce k dispozici? Pravděpodobně už v další aktualizaci.

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat