V Česku už koupíte Xiaomi Mi Scooter 3. Ke koloběžce dostanete hodinky zdarma sponzorovaný článek

V Česku už koupíte Xiaomi Mi Scooter 3. Ke koloběžce dostanete hodinky zdarma [sponzorovaný článek]
2021-08-31T19:35:46+02:00
• 1. 9. 2021

Třetí verze populární elektrokoloběžky od Xiaomi je tady a rovnou i se zajímavým dárkem. Novou Mi Scooter 3 už si můžete objednat u Mobil Pohotovosti, kde ke koloběžce dostanete zdarma chytré hodinky Mi Watch Lite. A Xiaomi má aktuálně také zajímavé slevy na většinu svých telefonů.

Silnější motor i lepší baterie

Elektrické koloběžky Xiaomi jsou zdaleka nejprodávanější na trhu a nová Mi Scooter 3 jistě na tento úspěch naváže. Oproti předchozí generaci nabízí vyšší výkon, kvalitnější brzdy i lepší baterii. Nově je totiž poháněna 600W motorem, tudíž zvládne i 16% stoupání, přičemž hodnoty dojezdu (30 km) a maximální rychlosti (25 km/h) zůstaly stejné. Nová je také zadní dvoulamelová kotoučová brzda pro větší stabilitu a společně s vylepšeným systémem E-ABS nabízí ještě účinnější brždění. Vylepšení se dočkal i skládací mechanismus, pneumatiky, displej a především pak baterie, která je odolnější i chytřejší, takže nedochází k její rychlé degradaci.

Xiaomi Mi Scooter 3 je dostupná ve dvou barvách – Onyx Black a Gravity Gray – za cenu 11 990 Kč. Aktuálně na koloběžku běží speciální akce, kdy při její koupi dostanete jako dárek chytré hodinky Xiaomi Mi Watch Lite v hodnotě 1 150 Kč.

Xiaomi Mi Scooter 3 1550x1211x

Ještě Levnější telefony se zárukou 3 roky

Vyjma akce na novou elektrokoloběžku nabízí Xiaomi aktuálně také zajímavé slevy na své telefony. Levnější jsou prakticky všechny modely střední a nižší střední třídy. Za zmínku primárně stojí Redmi Note 10S jen za 5 490 Kč (dříve 5 990 Kč) se stereo reproduktory, 64Mpx fotoaparátem, AMOLED displejem a 5000mAh baterií. Velmi levně teď vychází také Redmi 9C, který je k mání jen za 2 590 Kč.

Tím bezkonkurenčně nejlákavější na telefonech Xiaomi je teď ovšem záruka 3 roky, kterou seženete pouze u Mobil Pohotovosti jako dárek. Záruka prodloužená o jeden rok nad rámec dvouleté zákonné lhůty platí na všechny nové telefony v nabídce. Akce platí jak na kamenných prodejnách, tak na online nákupy učiněné na mp.cz. Nabídka je časově omezená.

Xiaomi Redmi Note 10S 1200x800x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat