Ulefone připravuje levný model Note 12P

Ulefone připravuje levný model Note 12P
2021-09-01T11:30:49+02:00
• 1. 9. 2021

Zdroj: Ulefone.com

Po půlroční odmlce přijde nástupce modelu Note 11P od čínské společnosti Ulefone. Chystaný telefon s názvem Note 12P zabrousil do databáze Google Play Console, díky které známe první specifikace a podobu zařízení. Nicméně oproti předchozí generaci to zatím vypadá, že novinka překvapivě nenabídne lepší výbavu. To snad pozdější úniky ještě více upřesní.

Očekává se víc

Do výpisu výbavy by se měl dostat čelní panel založený na technologii IPS LCD, který poskytne HD+ rozlišení a hustotu pixelů 320 PPI. Jasně viditelný výřez ve tvaru padající kapky má obsahovat neupřesněnou selfie kamerku. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový čip SC9863A od firmy Unisoc. Následovat ho bude operační paměť RAM o velikosti 4 GB a interní úložiště pravděpodobně s kapacitou 64 GB. Slot pro paměťovou microSD také nemusí být vynechán.

Ulefone Note 12P 1 400x400x

Ulefone Note 12P | Zdroj: Gizmochina.com

Zpracování zadní části není bohužel známo, ale podle posledního zástupce můžeme očekávat dohromady 4 objektivy fotoaparátu a čtečku otisků prstů. Uživatelským rozhraním určitě doprovodí operační systém Android 11 pod vlastním rozhraním. Závěrem lze dodat, že výrobce by po vzoru Note 11P mohl opět vsadit na velký displej, rychlejší nabíjení, modernější USB-C, stále oblíbený 3,5mm sluchátkový jack nebo přijatelnou cenovku.

Ulefone Note 12P 2 1080x1080x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat