Sennheiser představuje ANC sluchátka CX Plus

Sennheiser představuje ANC sluchátka CX Plus
2021-09-16T18:00:22+02:00
• 16. 9. 2021

Zdroj: Sennheiser.com

Fanoušci německé značky Sennheiser mohou začít pošilhávat po čerstvé novince s označením CX Plus a konkrétně se jedná o bezdrátová sluchátka obohacená o funkci aktivního potlačení okolního hluku. Zařízení má velmi jednoduché zpracování, pod kterým se ukrývá spousta užitečných audio technologií. Oficiální start prodeje startuje už za pár dnů a výrobce si je neváhal ocenit adekvátní cenovkou.

Pro celodenní použití

Každé sluchátko má dva reproduktory a 55mAh baterii, která vydrží až 24 hodin poslechu při postupném dobíjení přes nabíjecí pouzdro (420mAh článek). Milovníky hudby potěší podpora kodeků SBC, AAC, aptX nebo aptX Adapative. Funkce chytré pauzy zastaví poslech, když už sundáte jedno sluchátko z ucha. Ovšem dokážou fungovat i samostatně jako handsfree. Nesmí chybět ani certifikace odolnosti IPX4 na ochranu proti dešti.

Sennheiser CX Plus 2 1600x800x Sennheiser CX Plus 3 1600x800x

Zdroj: Sennheiser.com

Přes dotykové plošky vyvoláte hlasového asistenta (Siri, Google Assistant) dle spárovaného zařízení přes funkci Bluetooth 5.2. Dále lze ovládat hlasitost, přijímat/odmítat telefonní hovory či aktivovat transparentní režim, kde i bez sundání sluchátek uslyšíte své okolí. V doprovodné aplikaci můžete například pracovat s ekvalizérem. Model CX Plus bude k dostání od 28. září za konečnou cenu okolo 3 850 Kč.

Zdroje: gizmochina.com, en-sg.sennheiser.com

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat