Dotekomanie.cz

Na veřejnost unikl design a klíčové specifikace realme GT Neo2

Realme GT Neo2 6K3 6827x3840x

Zdroj: Gizmochina

Společnost realme v letošním roce představila svůj smartphone zaměřený především pro hráče realme GT 5G (recenze) a krátce poté také jeho odlehčenou variantu realme GT Neo. Nyní díky tipérovi OnLeaks na veřejnost uniká nejen design, ale i klíčové specifikace nástupce odlehčeného modelu realme GT Neo2.

realme GT Neo2

Z poskytnutých renderů lze jasně vidět podoba chystané herní novinky. Ze přední strany zaujme displej s poměrně tenkými a zaoblenými rámečky a také průstřelem pro selfie kamerku. Zadní strana se pochlubí trojicí fotoaparátů, přičemž samotný modul neskrývá podobnost s OnePlus 9 (recenze), případně také OnePlus Nord 2. Na pravém boku jsou nakonec umístěny standardní ovládací prvky v čele se zapínacím tlačítkem a kolébkou hlasitosti. Přítomnost zapínacího tlačítka bez čtečky otisků prstů by tedy mohlo značit její umístění pod displej.

Zdroj: Gizmochina

Po stránce specifikací je pak ve hře 6,62 palcový displej s FullHD+ rozlišení a pravděpodobně 120 Hz a také s již výše zmíněným průstřelem pro selfie kamerku, jejíž rozlišení má být 16 MPx. V útrobách zařízení by měl tepat Snapdragon 870 doplněný o 8GB operační paměť a také 128GB úložiště. Baterie má mít kapacitu 5000 mAh a podporovat rychlonabíjení o prozatím neznámém výkonu. Nad Androidem ve verzi 11 bude již známá nadstavba realmeUI 2.0.

Jelikož je zde řeč o herním smartphonu, fotoaparáty jsou zde spíše upozaděny. Na druhou stranu bychom se měli dočkat trojice stejných snímačů jako u plnohodnotného realme GT, tedy 64MPx hlavní, 8MPx ultraširokoúhlý a nakonec 2MPx makro senzor.

Datum představení a případná dostupnost na našem trhu je prozatím neznámá, na oficiální informace si budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version