Moto G Pure uniká díky 3D renderům

Moto G Pure uniká díky 3D renderům
2021-09-24T11:30:35+02:00
• 24. 9. 2021

Zdroj: GSMArena

Příští měsíc by mohl být z pohledu Motoroly důležitý. Společnost se totiž chystá představit novinku s názvem Moto G Pure. A samozřejmě by to nebylo ono, kdyby se před oficiálním představením na internetu neobjevily 3D rendery a detaily specifikací. 

Moto G Pure

Začněme cenou, protože ta bude ve výsledku hrát vždycky velkou roli. Cena by se měla pohybovat kolem 300 až 350 dolarů. A teď už k telefonu. Přítomné by měly být kovové prvky, hlavně v oblasti rámů. Naopak zadní strana bude s největší pravděpodobností plastová, což je trochu škoda. Čtečka otisků prstů zaujme právě zadní stranu. Zde pak bude připravena dvojice fotoaparátů – 48 MPx + 2 MPx. 

Moto G Pure Moto G Pure

Zdroj: GSMArena

Zajímavá je ale přední strana, kterou má zdobit 6,5palcový AMOLED displej a 5MPx fotoaparát. Je to celkem paradox, protože zbytek hardwarových specifikací úplně příliš neohromí. Srdcem telefonu se má stát procesor Helio G25 a v základní konfiguraci získáte 3 GB RAM a 32GB vnitřní úložiště s předinstalovaným systémem Android 11. 

Moto G Pure Moto G Pure

Zdroj: GSMArena

Baterie nabídne kapacitu 4 000 mAh a podporu rychlého 10W nabíjení. Přítomný bude USB-C port a dokonce také 3,5mm jack konektor pro drátová sluchátka. K představení by mělo dojít ve druhém říjnovém týdnu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat