Dva bonusy naráz. Nový Samsung Z Flip3 teď vychází jen na 497 Kč měsíčně sponzorovaný článek

Dva bonusy naráz. Nový Samsung Z Flip3 teď vychází jen na 497 Kč měsíčně [sponzorovaný článek]
2021-09-13T19:38:35+02:00
• 13. 9. 2021

Zdroj: Samsung

Nový Galaxy Z Fold3 a Galaxy Z Flip3 jsou nejúspěšnější skládací telefony. Jen na českém trhu se novinek během dvou týdnů prodalo více než předchozí generace za celý loňský rok. Ode dneška si Z Fold3 i Z Flip3 můžete koupit ještě výhodněji a ušetřit několik tisíc korun, protože u Mobil Pohotovosti dostanete k telefonům hned dva bonusy.

Koupíš, Prodáš, Splácíš

Prodejním trhákem je hlavně „véčkový“ Galaxy Z Flip3. A není divu, jeho cena je totiž oproti předchozí generaci výrazně nižší a přitom samotný telefon je v mnoha ohledech dokonalejší. A nyní je ještě za atraktivnější cenovku. Pokud si totiž některý ze dvou skládacích Samsungů koupíte a poté prodáte svůj stávající smartphone, čeká na vás bonus až 5 000 Kč, který se připočte k výkupní ceně starého telefonu. U Mobil Pohotovosti vám navíc ještě výkupní cenu navýší o dalších 15 %.

galaxywatch4 silver galaxyzflip3 lavender 1200x880x

Rozhodnete-li se například vyměnit svůj Galaxy S21 právě za Galaxy Z Flip3, čeká na vás celková sleva 15 345 Kč. Ve výsledku vás nový Z Flip3 vyjde jen na 11 645 Kč, anebo na 497 Kč měsíčně. Díky spolupráci Mobil Pohotovosti a Hello Bank! si totiž jakoukoli výslednou cenu můžete rozdělit do 26 splátek, což je na tuzemském trhu exkluzivní služba.

Bonus 15 % získáte dokonce i při nákupu Galaxy Watch4 a Watch4 Classic. Stačí opět jen po koupi nových hodinek prodat své stávající smartwatch (Samsung, Xiaomi, Fitbit atd.) a bonus se vám okamžitě přičte k výkupní ceně. Právě díky tomu můžete nové Galaxy Watch4 pořídit už za 4 460 Kč, anebo za 190 Kč měsíčně rozdělených do 26 splátek.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat