Apple zveřejní nové verze operačních systémů příští týden

Apple zveřejní nové verze operačních systémů příští týden
2021-09-16T06:30:33+02:00
• 16. 9. 2021

Zdroj: Apple

Nové operační systémy od Applu, tj. iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 a tvOS 15, budou veřejnosti přístupné v pondělí 20. září 2021. Tuto informaci poskytla sama společnost na své včerejší Keynote pod názvem California streaming. 

Apple dokončuje přípravy systémů

Záhadou nám je systém macOS Monterey, u kterého nevíme, kdy vlastně bude k dispozici. S největší pravděpodobností tomu bude v průběhu podzimu, kdy Apple má údajně chystat várku nových počítačů s Apple Silicon. 

Apple

Zdroj: Gizmochina

Nová verze iOS 15 a iPadOS 15 se nese v duchu evoluce a hlavní novinkou jsou vylepšení v iMessage nebo u notifikací. Proměnou prošel také multitasking na iPadu. Naopak watchOS 8 přináší jen drobné změny, přičemž se systém snaží ještě více tlačit důraz na zdraví. Proto byla aplikace Breathe vylepšena o nové možnosti, jak mít dozor nad zklidnění mysli. Aplikace také dostala nový název Mindfulness. K dispozici jsou samozřejmě mimo jiné i nové animace. Demonstrovány byly ale další typy cvičení – Apple Watch, respektive operační systém watchOS 8 se naučil zaznamenávat další sporty. Konkrétně jsme se dočkali tai chi pro meditaci nebo pilates.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat