Virtuál MOBIL.CZ prodlužuje datové rozvolnění aktualizováno

Virtuál MOBIL.CZ prodlužuje datové rozvolnění [aktualizováno]
2021-08-31T11:30:17+02:00
• 31. 8. 2021

Fotka od Pexels z Pixabay

Aktualizováno 31. 8.

Léto zpravidla přinese zvýhodněné nabídky mobilních operátorů, přičemž letos nechyběli ani ti virtuální. MOBIL.CZ představil datové rozvolnění, které mělo být původně jen do konce srpna. Virtuál nás dnes informoval, že tuto speciální akci prodlužuje až do konce září.

MOBIL.CZ na začátek školního roku pro své zákazníky připravil pokračování velkého datového rozvolňování. V aplikaci MOBIL.CZ na Android a iOS naleznete balíček „Data na týden“ za 79 Kč, v rámci kterého budete moct celých 7 dní datovat v ČR neomezeně. Akce platí do 30. 9. 2021.

Původní článek 29. 6.

T-Mobile jako první představil svou akční nabídku pro celé léto. Můžete si u něj aktivovat k vybraným tarifům neomezená data do konce léta, přičemž není omezena rychlost ani technologie. Dnes zde máme nabídku virtuálního operátora MOBIL.CZ. Sice není nabídka tak moc lákavá, ale možná některé zákazníky nebo zájemce zaujme.

T-Mobile startuje Sportovní léto s neomezenými mobilními daty [aktualizováno]

Data na týden

Virtuální operátor od zítřka spouští speciální datový balíček bez omezení dat. Zde je ale nastavena cena na 79 Kč, přičemž platnost je sedm dnů. V rámci Česka není sice stanoven FUP, ale v rámci EU je zde limit 1,8 GB.

„Balíček Data na týden lze kombinovat se všemi placenými datovými balíčky i s internetem zdarma, který zákazník získává za dobíjení. Balíček Data na týden má nejvyšší prioritu v čerpání objemu dat a spotřebovává se tedy vždy jako první.“

Pro objednání tohoto speciálního balíčku stačí využít oficiální aplikaci MOBIL.CZ. Nabídka startuje již zítra, tedy 30. června. Platí pouze do 31. srpna tohoto roku. Pokud byste si takto chtěli dopřát neomezená data na měsíc, zaplatíte celkově 316 Kč, což není špatná částka.

86A210623 MKTID 025 MOBILcz 202106 D 1100x900 1100x900x

Zdroj: MOBIL.CZ

Virtuál navíc dodává, že zde nejsou jakékoliv závazky. Je otázkou, co udělá konkurence, ale zatím to nevypadá na bitvu mezi operátory. O2 ani Vodafone zatím nemají nic podobného.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat