Oppo MagVOOC je nová magnetická bezdrátová nabíječka

Oppo MagVOOC je nová magnetická bezdrátová nabíječka
2021-08-30T13:30:49+02:00
• 30. 8. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nedávno se na internetu objevil další registrovaný patent společnosti Oppo, který se zaměřuje na MagVOOC. Údajně se jedná o technologii magnetického nabíjení podobnou nedávno uvedenému Realme MagDart a MagSafe od Applu. A právě registrovanou technologii nyní Oppo představilo na čínském mezinárodním veletrhu Smart Industry Expo 2021. 

MagVOOC

Oppo odhalilo ne jeden, ale hned tři koncepty – magnetickou bezdrátovou powerbanku MagVOOC, ultratenkou přenosnou magnetickou nabíječku MagVOOC a vertikální magnetickou nabíječku MagVOOC.

Ultratenká přenosná magnetická nabíječka MagVOOC využívá inovativní dělený design, ve kterém jsou cívka vysílače a hlavní deska oddělené. Tato konstrukce nejenže činí základnu vysílače lehčí a tenčí, ale také zabraňuje přenosu tepla generovaného hlavní deskou do telefonu. Teplo tedy nebude mít žádný vliv na rychlost nabíjení. 

MagVOOC MagVOOC

Magnetická powerbanka je kompatibilní se standardem Qi a stejně tak podporuje 20W bezdrátové nabíjení a 10W kabelové nabíjení pro mobilní telefony. Předpokládá se, že powerbanka dokáže nabít baterii 4500 mAh za pouhé 2 hodiny. Pokud jde o konstrukci, powerbanka MagVOOC je malá a přenosná, což může dále splňovat potřeby uživatelů při cestování a ve vnitřních podmínkách. Magnet pak dokáže zařízení udržet přímo uprostřed. Případná dostupnost není v současnosti jasná.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat