Dotekomanie.cz

Na Samsung Pay nečekejte, do našeho regionu nezamíří

Galaxy 36 6000x3368x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Samsung představil nové hodinky Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic, které přichází se systémem Wear OS powered by Samsung, což je jen trochu upravený název pro Wear OS 3 od Googlu, na kterém ostatně spolupracoval právě se Samsungem. Samotné představení bylo doplněno o oznámení, že do Česka míří možnost placení hodinkami s využitím služby Google Pay. Vznikla tak otázka, jestli máme očekávat Samsung Pay.

Samsung Pay se neplánuje

Samsung Pay oficiálně není k dispozici na stávajících hodinkách s Tizen OS na českém trhu, ale existuje možnost placení s využitím služby Curve. I tak samotná služba není oficiálně k dispozici a nelze ji používat na mobilních telefonech. Zajímalo nás, jestli Samsung pracuje na vytvoření aplikace pro placení, která by podporovala Wear OS 3 (Wear OS powered by Samsung).

Zdroj: Dotekomanie.cz

V tuto chvíli Samsung nemohl potvrdit ani vyvrátit informace o vývoji aplikace pro novou platformu. Navíc české zastoupení společnosti Samsung uvádí, že neočekává dostupnost služby Samsung Pay v našem regionu. Evidentně se soustředí na aktuální Google Pay službu, která bude dostupná i na hodinkách Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic.

Samsung nabídne 3 roky podpory pro hodinky s Tizen OS

Pokud majitelé starších modelů hodinek s Tizen OS nevyzkouší obejít omezení pomocí služby Curve, nikdy se nedočkají možnosti placení. Nebude totiž pro ně oficiálně dostupná služby Google Pay ani Samsung Pay.

 

Exit mobile version