Hodinky Michael Kors Access Gen 6 nabídnou více elegance

Hodinky Michael Kors Access Gen 6 nabídnou více elegance
2021-08-31T15:00:15+02:00
• 31. 8. 2021

Zdroj: Michael Kors

Americká společnost Fossil teprve před pár chvílemi oznámila svoji 6. generaci chytrých hodinek a souběžně s ní prozradila první informace kolem exkluzivnější edice pod módní značkou Michael Kors, kterou již v brzké době vypustí nejprve na domácím trhu. Případní zájemci si mohou zároveň připravit větší částku, protože výrobce se nebojí trochu přitlačit u prodejní ceny.

Za kvalitu se platí

Hodinky Michael Kors Access Gen 6 získaly přepracovaný design, kde hlavní slovo mají zlaté akcenty a blyštivé kamínky. Stejně jako u předchozí generace, tak každý model vždy ponese příznačný název – např. Darci, Layton, Portia, Runway, Sofie, Whitney. Ovšem po vnitřní hardwarové stránce stále jde o zmiňovanou 6. generaci hodinek Fossil. To bude platit i v případě novinek pod dalšími značkami (Diesel, Emporio Armani, Skagen, Puma apod.)

Michael Kors Access Gen 6 2 1200x800x

Zdroj: Michael Kors

Pro připomenutí se hodí zmínit klíčové prvky, a to 1,28palcový AMOLED displej (416 x 416 pixelů) vložený do 44mm pouzdra, které bylo vyrobeno z nerezové oceli. Následuje procesor Snapdragon Wear 4100+, 8GB úložiště, 1GB paměť RAM, GPS modul, technologie NFC nebo vodotěsnost dle standardu 3 ATM. Ze senzorů nasadí měřič tepové frekvence a hladiny kyslíku v krvi. Zde rovněž platí, že aktualizace na Wear OS 3 obdrží až v následujícím roce.

Hodinky Fossil Gen 6 představeny, na nový systém si počkáte

Firma Fossil zahájí prodej v nejkratší možné době a dle modelu se ceny budou pohybovat v rozmezí 350-425 dolarů (7 593-9 220 Kč).

Michael Kors Access Gen 6 3 1200x800x Michael Kors Access Gen 6 4 1200x800x

Zdroj: Michael Kors

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat