Huawei vydal nový model Nova 8 SE Life

Huawei vydal nový model Nova 8 SE Life
2021-08-01T08:00:10+02:00
• 1. 8. 2021

Zdroj: GSMArena.com

Čínská společnost Huawei má připravenou mobilní novinku s názvem Nova 8 SE Life, kterou budou nabízet méně náročným uživatelům v segmentu střední třídy. Výrobce při vývoji čerpal inspiraci u modelu Nova 8 SE z listopadu loňského roku, takže telefon můžeme částečně brát jako jeho nástupce, přičemž ve srovnání bohužel dostane o něco horší výbavu.

Od každého něco

Přední část zabírá 6,6palcový IPS LCD displej s FullHD+ rozlišením a 16megapixelovou selfie kamerkou v proděraveném otvoru uprostřed nahoře. O výkon se především stará osmijádrový procesor Kirin 710A od HiSilicon vedle 8GB operační paměti. Uživatelská data pojme interní úložiště o velikosti 128 GB, ovšem bez možnosti dalšího rozšíření. Baterie má kapacitu 4 000 mAh, přičemž podporuje technologii rychlého 40W nabíjení.

Huawei Nova 8 SE Life 2 1644x959x

Zdroj: GSMArena.com

Vzadu kromě přisvětlovací LED diody vynikají tři objektivy fotoaparátu ve složení 48 + 2 + 2 MPx (hlavní + makro + hloubkový senzor). Uvnitř překvapivě běží platforma EMUI 10.1 vycházející ze staršího Androidu 10. Ostatní výbava zahrnuje boční snímač otisků prstů, USB-C port nebo 3,5mm sluchátkový jack. Cenovka začíná u hranice 292 dolarů (tj. cca 6 254 Kč) a obchody mají prodávat dvě barevné verze (černou, stříbrnou).

Huawei Nova 8 SE Life 1 760x443x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat