Huawei ukázal vzdělávací Smart Screen pro děti

Huawei ukázal vzdělávací Smart Screen pro děti
2021-08-03T21:08:19+02:00
• 4. 8. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Chytrý displej do dětského pokoje si připravila společnost Huawei, která mu dala jméno Kids Learning Smart Screen. Jedná se o prvního zástupce zaměřeného na nejmenší uživatele. Čínský výrobce do něj dostal maximum přizpůsobeného obsahu, čemuž také odpovídá nastavená prodejní cena. Nicméně případní majitelé musí počítat s absencí všech služeb od Googlu.

Lákavá hračka pro děti

Z pohledu základní výbavy je připraven 10,4palcový IPS LCD displej, pod kterým čeká sestava v podobě 4GB operační paměť RAM či 64/128GB interního úložiště bez možnosti dalšího rozšíření. Celkovou výdrž řídí článek baterie o velikosti 10 995 mAh a podporou technologie rychlého 22,5W nabíjení. Zatímco vpředu naleznete 8megapixelovou kamerku na video hovory, tak záda ještě nesou 13megapixelový objektiv.

Kids Learning Smart Screen 3 600x400x

Zdroj: Gizmochina.com

Konektivitu zastupuje funkce Bluetooth 5.0 a standardní Wi-Fi připojení. Softwarovou výbavu dostala pod kontrolu vlastní platforma HarmonyOS 2.0, kde především děti ocení spoustu vzdělávacího obsahu včetně přizpůsobených aplikací. Dále rodiče jej mohou například vzdáleně spravovat a pozorovat pokroky u svých ratolestí. Cenovka začíná u hranice 2 999 čínských jüanů, což po přepočtu vychází na 9 971 Kč. To se v podstatě může výrazně podepsat u případného neúspěchu.

Kids Learning Smart Screen 2 600x400x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat