Galaxy Watch 4 až se sedmidenní výdrží

Galaxy Watch 4 až se sedmidenní výdrží
2021-08-05T19:18:18+02:00
• 6. 8. 2021

Zdroj: 9to5Google

3

Operační systém Wear OS od Googlu byl vždy znám hlavně svou výdrží baterie, ale spíše v negativním než pozitivním slova smyslu. Hodinky s touto platformou zpravidla vydržely jeden pracovní den, ovšem Wear OS 3 tuto problematiku krásně řeší. Podle posledních spekulací týkajících se Galaxy Watch 4 Classic by výdrž baterie mohla trvat až sedm dní, což zní až neuvěřitelně. 

Galaxy Watch 4

WinFuture zveřejnil podrobnější informace o nových hodinkách od Samsungu. Dokonce máme k dispozici i detailní pohled na design, takže si můžeme udělat slušnou představu o tom, jak budou hodinky v praxi pravděpodobně vypadat.

Galaxy Watch 4

Zdroj: 9to5Google

Galaxy Watch 4 by měly být v prodeji ve velikostech 40 mm a 44 mm, zatímco model Classic ve velikostech 42 mm a 46 mm. Větší modely budou používat 1,36palcové AMOLED displeje s rozlišením 450 x 450 pixelů, zatímco menší mají dostat 1,19palcové panely. K dispozici má být 1,5GB RAM, 16GB vnitřní úložiště a procesor Exynos W920. Model Classic bude minimálně podporovat odolnost vůči vodě/prachu 5ATM/IP68, MIL-STD 810G, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi a LTE vedle GPS a GLONASS.

Hodinky mají mimo jiné dostat také výrazně větší baterii. Současná generace Galaxy Watch 3 nabízí 247 mAh. Ovšem 4. generace nabídne 361mAh baterii. To je více než dostatečné navýšení. 

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Nevydržel jsem čekat , takže mám Huawei watch 3 Pro a jsem spokojený , ovšem jestli budou hodinky od Samsungu opravdu na tom tak dobře s výdrží na jedno nabití , budu litovat i když já Samsung celkové nemusím , takže měnit nebudu. Nicméně pokud se jim podaří vše co slibují , určitě si zaslouží velký úspěch , který je v konečném důsledku hnací motor i pro ostatní výrobce . Takže hodně štěstí Samsung Galaxy watch 4 Classic 👍

David Rieger

6. 8. 2021, 16:02

Výdrž 7 dní? Hahaha….maximálně při všech vypnutých funkcích.

Zdeněk Ryšavý

9. 8. 2021, 10:05

Mám obavy,že máte pravdu.Mám trojky.Pokud by ta výdrž narůstla doopravdy,měnil bych. Zdravím

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat