LG má nová ANC sluchátka Tone Free DFP8W

LG má nová ANC sluchátka Tone Free DFP8W
2021-07-12T09:30:04+02:00
• 12. 7. 2021

Zdroj: LG

Mobilní divize společnosti LG pomalu končí, ale to prozatím neplatí v případě nositelné elektroniky. Světlo světa spatřila nová sluchátka od jihokorejského výrobce s názvem Tone Free DFP8W, která toho uživatelům nabídnou opravdu hodně. Ke všemu ani doporučená cenovka neatakuje žádnou závratnou hranici, a proto mají opravdu velkou šanci na úspěch.

Vše, co hledáte

Sluchátka v sobě ukrývají 8mm dynamické měniče, k jejichž vývoji byla přizvána známá firma Meridian Audio. Následují tři mikrofony a dva z nich slouží k telefonování. Zbývající jeden patří k přítomné technologií ANC (aktivní potlačení okolního hluku). Konektivita je vyřešena přes Bluetooth 5.2 s podporou protokolů Windows Swift Pair a Google Fast Pairing.

LG Tone Free DFP8W 1 1200x700x LG Tone Free DFP8W 4 938x623x

Zdroj: LG

Modré podsvícení v nabíjecím pouzdru UVnano má svůj význam, protože vyzařující záření čistí silikonové špičky a vnitřní část reproduktorů. Sluchátka bez problému vydrží hrát 10 hodin (6 hod. s ANC), přičemž pouzdro ji prodlužuje na úctyhodných 24 hodin (10 hod. s ANC). Mezi další vlastnosti patří certifikace voděodolnosti IPX4 či audio kodeky apt-X, AAC, SBC.

Doporučená maloobchodní cena činí 180 eur (tj. cca 4 633 Kč) a případní zájemci mohou vybírat ze tří barevných verzí (bílá, černá, zlatá). Datum startu prodeje nebylo ještě upřesněno.

LG Tone Free DFP8W 3 1600x900x

Zdroj: LG

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat