iOS 14.7 přináší podporu powerbanky MagSafe

iOS 14.7 přináší podporu powerbanky MagSafe
2021-07-22T09:30:49+02:00
• 22. 7. 2021

Zdroj: 9to5Mac

Společnost Apple po delším testovacím období zveřejnila další verzi operačního systému iOS. Tentokrát jde již o verzi iOS 14.7. Ta mimo opravy chyb a vylepšení výkonu přináší podporu powerbanky MagSafe pro iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. Novinek je ale více. 

iOS 14.7

Nově je teď možné spravovat časovače v HomePodu přímo z aplikace Domácnost. V aplikacích, jako jsou Počasí a Mapy, jsou nyní k dispozici informace o kvalitě ovzduší pro Kanadu, Francii, Itálii, Nizozemsko, Jižní Koreu a Španělsko. 

iOS 14.7

Zdroj: 9to5Mac

Dále si v knihovně podcastů můžete vybrat, zda chcete zobrazit všechny pořady, nebo jen sledované pořady. Drobné změny se dočkala také aplikace Hudba, v ní chyběla v nabídce volba Sdílet playlist. Apple také zjistil, že ve starší verzi u souborů s bezztrátovým zvukem Dolby Atmos a Apple Music docházelo k neočekávanému zastavování přehrávání, iOS 14.7 problém opravuje. 

Uživatelé si také stěžovali, že po restartu některých modelů iPhonu 11 v některých případech zmizela zpráva o výměně baterie. I tato chyba byla opravena. Jelikož každá nová verze přináší také bezpečnostní záplaty, doporučujeme vám si iOS 14.7 do svého zařízení brzy nainstalovat.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat