Apple Watch Series 7: změna plánu, na redesign a nové senzory zapomeňme

Apple Watch Series 7: změna plánu, na redesign a nové senzory zapomeňme
2021-07-02T18:00:01+02:00
• 2. 7. 2021

Zdroj: XDA-Developers

Nová generace chytrých hodinek Apple Watch Series 7 bude představena už na podzim. Jak je už zvykem, čím blíže datu představení jsme, tím více o nepředstaveném produktu víme. Původně jsme měli za to, že se Apple zaměří na redesign a nové senzory. To ale nyní vyvrací zpráva od EDN (Economic Daily News). 

Apple Watch Series 7

Apple by se totiž mohl letos zaměřit na výrazné zlepšení baterie. Hodinky by totiž měly nabídnout více prostoru, který by společnost využila pro implementaci větší baterie a přidání dalších zdravotních senzorů. Apple ale může prý přidání senzorů odložit až do příštího roku. 

Apple Watch Series 7 Apple Watch Series 7 Apple Watch Series 7

Zdroj: Jon Prosser/Twitter

Apple pracoval na zavedení senzorů glukózy v krvi pro Apple Watch. Technologicky se blíží k určité dokonalosti, ale přeci jen si ještě několik let budeme muset počkat. Očekává se, že redesign hodinek dorazí až příští rok, přičemž konstrukce by měla být o něco silnější. 

Očekává se, že Apple Watch Series 7 nabídnou standardní plochý design s možná o něco větším displejem a menšími rámečky, nový výkonnější čip U1 a další funkce pro sledování zdraví a kondice. Můžeme se ale dočkat také vylepšeného bezdrátového připojení. Pokud by se společnosti skutečně podařilo umístit větší baterii, mohlo by to znamenat, že hodinky mohou být konečně třídenním nebo vícedenním zařízením. 

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat