Aplikace Google pro iOS v sobě ukrývá easter egg, můžete si zahrát pinball

Aplikace Google pro iOS v sobě ukrývá easter egg, můžete si zahrát pinball
2021-07-07T13:37:36+02:00
• 7. 7. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

V aplikaci Google na zařízeních s iOS byl zachycen nový easter egg, za kterým se skrývá jednoduchá hra pinball. Hra přitom není nijak složitě schována, má být k nalezení v záložce Karty a údajně se nejedná ani o řádnou novinku. O tom, že daný easter egg v sobě aplikace ukrývá již nějakou dobu svědčí mimo jiné video na YouTube a také vlákno na Redditu s datem založení v půlce června.

Milé překvapení v podobě hry

Jak je zmíněno již výše, nalezení hry pinball není nijak složité. Stačí se přepnout na záložku Karty v aplikaci Google, vymazat všechny otevřené otevřené karty a vyčkat, než se barevné tvary postupně rozmístí ze spodní části obrazovky na celou ploše karty. Poté již jen stačí přejet prstem nahoru po těchto tvarech a hra pinball se sama spustí.

Easter egg ve skutečnosti není prostý pinball, ale jedná se kombinaci právě pinballu a Brick Breakeru. Každá úroveň pak vytváří nové různé barevné tvary, které se každým zásahem kuličky postupně zmenšují, až nakonec zmizí. Po každém dokončeném kole aplikace tedy vytvoří zcela novou hrací plochu obohacenou o více a více tvarů a nechybí zde ani tzv. power-upy. Mezi tato vylepšení patří srdce, které uživateli přidá další život, modrá hvězda rozdělí pinball na dvě části a žlutá hvězda zvětší hrací míč, díky čemuž bude zasažení tvarů mnohem jednodušší a zároveň bude těžší propadení mezi páčkami.

Google pinball0png 920x613x

Zdroj: The Verge

Největším pozitivem této hry je její fungování i v offline režimu, kdy se dostanete mimo internetové připojení, jedná se tak o skvělou alternativu oblíbeného dinosaura, kterého známe z desktopové aplikace Chrome.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat