Vivo uvedlo levnou novinku Y12A

Vivo uvedlo levnou novinku Y12A
2021-06-25T15:05:53+02:00
• 26. 6. 2021

Zdroj: Dotekománie

Společnost Vivo nezapomíná na méně náročné uživatele a připravila si pro ně model Y12A, který za přívětivou cenu nabídne odpovídající výbavu. Zařízení v nižších patrech střední třídy bude lákat hlavně na procesor od Qualcommu nebo velkokapacitní baterii s nadstandardní výdrží. Od čínského producenta jde již o 5 zástupce do série Y12. Oficiální prodej byl navíc spuštěn bez jakékoliv prodlevy.

Zabaví, ani neurazí

Cenově dostupná novinka disponuje 6,51palcovým IPS LCD displejem s HD+ rozlišením a výřezem ve tvaru padající kapky, kterému patří 8megapixelová selfie kamerka. Vnitřní sestava je poskládána z osmijádrového čipu Snapdragon 439, 3GB operační paměti RAM nebo interního úložiště o velikosti 32 GB. Další data do něj můžete dostat přes slot pro paměťovou microSD kartu.

Vivo Y12A Render 1 1080x1080x Vivo Y12A Render 2 1080x1080x

Zdroj: Vivo

Do zadní části byly postaveny jen dva objektivy fotoaparátu (13 + 2 MPx), přisvětlovací LED dioda a 5 000mAh baterie s technologií rychlého 10W nabíjení. Snímač otisků prstů tentokrát naleznete na jedné z bočních stran telefonu. Zbývající výbavu podtrhuje funkce dual-SIM, microUSB port či 3,5mm sluchátkový jack. Závěrem lze dodat, že model pořídíte za cenu po přepočtu 3 003 Kč ve dvou barevných provedení (modrá, zelená).

Zdroje: playfuldroid.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat