Již brzy bychom se mohli dočkat herního tabletu s Androidem, Snapdragonem 8xx a 100W nabíjením

Již brzy bychom se mohli dočkat herního tabletu s Androidem, Snapdragonem 8xx a 100W nabíjením
2021-06-25T15:06:06+02:00
• 26. 6. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Doby, kdy byl nejen český trh možná až přesycen nabídkou tabletů s Androidem, jsou již nějakou dobu pryč, na poli těchto zařízení jasně vede Apple se svými iPady. Kvůli stále menšímu zájmu o tablety od jejich výroby upouští stále více výrobců a pořídit si tak nový tablet s Androidem, který by mohl svými parametry konkurovat iPadům je tak těžší a těžší. Účet Digital Chat Station ale na sociální sítí Weibo zveřejnil příspěvek o tom, že ve velmi blízké době bychom se mohli dočkat herního tabletu, který má být opatřen Snapdragonem řady 8xx a také 100W rychlonabíjením.

Konkurence pro iPad?

O údajně chystané novince prozatím neunikly téměř žádné informace, specifikací tak známe pouze poskromnu. Displej o neznámé úhlopříčce má být typu LCD a o herním zaměření svědčí také jeho obnovovací frekvence, která má být 120, či dokonce až 144 Hz. Znám není ani použitý procesor, spekuluje se pouze nad Snapdragonem top-modelové řady 8xx. Baterii o neznámé kapacitě by mělo být možné dobít výkonem až 100 wattů, rychlost nabíjení by tak neměla být problémem ani u nadstandardní kapacity.

Android Gaming Tablet Leak 1192x320x

Zdroj: Gizmochina

Prozatím neznáme ani jméno výrobce, který má tablet představit, vzhledem k hernímu zaměření se však dá přemýšlet o společnostech Asus, Nubia (Red Magic), ZTE, OPPO nebo Xiaomi (Black Shark). Spekulovat by se dalo také nad Meizu či Ouga, ani jedna zmíněná společnost však doposud nepředstavila takto výkonné nabíjení.

I přesto že více informací prozatím neznáme, než známe, uniklé parametry znějí vcelku dobře a určitě by bylo dobré po nějaké době zase vidět tablet, který bude svými parametry konkurovat iPadům a zároveň fungovat na operačním systému Android.

Zdroj:

#9ce3d/" title="Odkaz na zdroj" target="_blank">gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 26. 6. 2021, 19:40

Na 80% si myslím že to bude Xiaomi.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat