Motorola moto g100: zážitkový telefon pro hráče a filmové fanoušky sponzorovaný článek

Motorola moto g100: zážitkový telefon pro hráče a filmové fanoušky [sponzorovaný článek]
2021-06-14T06:30:15+02:00
• 14. 6. 2021

Užít si streamování her nebo filmů na mobilním telefonu? Dnes už běžná záležitost. Ideální pomůckou pro takové zážitky je telefon Motorola moto g100, který lze pořídit za rozumnou cenu 9999 korun.

Motorola moto g100 je smartphonem, který upoutá svými přednostmi. Je jedním z prvních telefonů na světě, který využívá nejnovější mobilní procesor Qualcomm Snapdragon™ 870 5G, díky kterému poskytuje neuvěřitelně rychlé připojení 5G a Wi-Fi 6 pro nejsilnější výkon a nejvyšší rychlost datování ze všech moto g vůbec.

Požitkem je moto g100 pro gamery právě díky výkonnému procesoru. Načte totiž grafiku dvakrát rychleji než kterýkoli předchozí telefon moto g pro hry, které vypadají a fungují lépe než kdykoliv předtím. Díky funkcím Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ odemknou pokročilé přizpůsobení, ultrarealistickou grafiku a bleskovou rychlost. A co víc, exkluzivní funkce od společnosti Motorola nabízejí aplikace a nástroje na vylepšení her a automaticky upravují upozornění telefonu, aby gamery nerušily příchozí hovory ani oznámení.

Streamování a stahování bez zpoždění moto g100 hravě zvládá díky okamžité odezvě fotoaparátu, ultrarychlému spuštění aplikace a snadnému multitaskingu. Díky 8 GB RAM paměti, 128 GB vestavěnému úložišti a rozšiřitelnému prostoru po přidání karty microSD33 na 1 TB, má uživatel místo pro kompletní oblíbený obsah a aplikace. Spolehlivý výkon mu umožní plynulý chod během celého dne.

Znamenitý displej

Samostatnou kapitolou umožňující úchvatný uživatelský zážitek je 6,7palcový displej CinemaVision. Dokazuje, že sledování filmů potěší i na smartphonech. Na ultraširokoúhlé obrazovce se stejným poměrem 21:9, jaký používá filmový průmysl, si mohou uživatelé vychutnat obnovovací frekvenci 90 Hz, která udržuje plynulý a stabilní obraz, takže nehrozí častá přerušení. Díky velkému barevnému rozsahu a certifikaci HDR10 září obsah v živých a realistických barvách s vylepšeným jasem a kontrastem.

Kopie souboru 2021 moto g100 GALLERY SHOOT REAR CAM NIGHT VISION 4 1 4624x3472x

Mobil zastoupí i počítač

Moto g100 navíc disponuje baterií s kapacitou 5 000 mAh, která umožní vytěžit z působivých funkcí vašeho telefonu maximum při více než 40 hodinách používání. Rychlé nabíjení TurboPowerTM 20W je velmi snadné – trvá 20 minut a vystačí na 12 hodin užívání.

Telefon moto g100 má k dispozici víc než dost energie na veškeré aktivity. Proto je zde platforma Ready For. Díky unikátním vlastnostem moto g100 navíc funguje připojení k platformě Ready For. Hrát hry nebo sledovat filmy je díky ní možné na velké obrazovce. Když se zapojí klávesnice a myš, ze smartphonu se stává plnohodnotný nástupce počítače.

2021 Ready For Lifestyle Photograhy moto g100 Enhanced Calling 1 8688x6312x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat