Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – ZenFone, Xperia 10 III a nový Galaxy S20 FE

mobily 6 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Realme 8 5G a C21, ZenFone 8 a Mi 11 Ultra

Asus ZenFone 8

ZenFone 8 od Asusu se zdá být jako jeden z nejzajímavějších top modelů. Kromě specifikací se nabízí vše v kompaktním balení, což není zas tak obvyklá situace. I v naší recenzi novinka dopadla výtečně.

Specifikace Asus ZenFone 8

Asus Zenfone 8 Flip

Kromě sympatického modelu ZenFone 8 se také nabízí model Flip, který se může pochlubit otočným mechanismem u foťáků. Bohužel ne ve všech specifikacích je na tom lépe než základní model.

Specifikace Asus ZenFone 8 Flip

Realme 8 Pro

Na českém trhu je již dostupná novinka Realme 8 Pro (recenze), která se chlubí 108MPx foťákem a některými pokročilejšími režimy záznamu. Zaujmout může také rychlejším nabíjením a dobrou výdrží na jedno nabití.

 

Specifikace Realme 8 Pro

Sony Xperia 10 III

V dubnu jsme se dočkali uvedení také smartphony Xperia 10 III zapadajícího do střední třídy. Může se pochlubit podporou 5G sítí a celkově slušnou výbavou. Cena je ale poněkud vyšší.

Specifikace Xperia 10 III

Redmi Note 10S

Pokud si nepotrpíte na podporu 5G sítí, tak by vás mohla zaujmout novinka Note 10S od Redmi. Nabízí se navíc například stero reproduktory, větší kapacita baterie i slušná fotografická výbava.

Specifikace Redmi Note 10S

Galaxy S20 FE

V dubnu Samsung představil další verzi Galaxy S20 FE, přičemž se jedná o model s procesorem od Qualcommu, ale tenkrát není v nabídce podpora 5G sítí. Dnes je tato verze k dispozici ve dvou variantách.

 

Specifikace Galaxy S20 FE

Exit mobile version