Dotekomanie.cz

WhatsApp má nové datum pro odsouhlasení podmínek

WhatsApp

Zdroj: Dotekomanie.cz

WhatsApp chtěl aktualizovat podmínky, přičemž si společnost asi myslela, že budou přijaty bez mrknutí oka. V EU nové podmínky nepřináší tolik kontroverzní změny jako v jiných zemích. Nevůle uživatelů nakonec způsobila nejeden odklad nových podmínek a dokonce došlo ke změně toho, co se stane, pokud je nepřijmete.

WhatsApp má kvůli novým podmínkám problém v Německu, případ bude řešit EU

Nové datum?

Původně uživatelé měli přijmout nové podmínky do 15. května, jinak by došlo k omezení jejich účtů. Nakonec se tak nestalo a všichni mohou nadále používat WhatsApp bez větších komplikací. Společnost ale uvedla, že po nějakém čase ale začne s omezováním funkcionality, dokud uživatel nepřijme nové podmínky.

Bohužel nebylo řečeno nic konkrétního, do kdy budou muset uživatelé přijmout podmínky, a to ani v zemích EU. Ukazuje se ale, že bylo stanoveno nové datum. Někteří uživatelé zaznamenali, že budou muset odsouhlasit podmínky do 19. června. Pak asi začne postupné omezování služby jako takové.

Zdroj: WhatsApp

Zjevně tyto změny budou WhatsApp trápit ještě dlouho a mohou vyústit k menšímu odlivu uživatelů, respektive jejich aktivit, když nepřijmou podmínky. I tak asi nelze očekávat, že by služba nějak moc strádala. Sice neroste jako v letech minulých, i tak je více nových uživatelů než u alternativních konkurenčních služeb Signal a Telegram.

WhatsApp stále roste a překonává Signal a Telegram

Zdroj: wabetainfo.com

Exit mobile version