Oppo představilo sluchátka Enco Free2

Oppo představilo sluchátka Enco Free2
2021-05-31T16:30:14+02:00
• 31. 5. 2021

Zdroj: FoneArena

Společnost Oppo, kromě řady Reno6, představila také nejnovější bezdrátová sluchátka Enco Free2. Jedná se pochopitelně o nástupce původní řady Enco Free, která byla představena v prosinci 2019. Největší novinkou je, že sluchátka mohou dosáhnout hloubky 42dB, a to díky aktivnímu potlačení hluku. 

Enco Free2

Výrobce ve své tiskové zprávě uvedl, že použil tříjádrový čip pro redukci šumu, jenž v praxi výrazně zlepšuje výkon při procesu redukce a dosahuje velmi dobrého výsledku. Kromě toho sluchátka nabízí Bluetooth 5.2 s nízkou latencí, Dynaudio pro vyladění zvuku a herní režim s nízkou latencí (latence 94 ms).

Máme zde ale třeba mikrofony, které mají vylepšený algoritmus a lépe dokáží bojovat se zvuky větru. Během telefonního hovoru pak poslouží AI potlačující šum. Hodí se ale také dotykové ovládání pro regulaci hlasitosti a přehrávání hudby. V balení budou k dispozici tři velikosti špuntů, takže se nemusíte bát, že by vám sluchátka nepasovala do designu vašich uší. 

Enco Free2 OPPO Enco Free 2 lifestyle 1024x703 1024x703x

Zdroj: FoneArena

Pokud budete mít zařízení od výrobce Oppo, dokáží se sluchátka spojit ihned po otevření pouzdra. Vydržet by pak měla až 30 hodin (s dobíjecím pouzdrem) a 6,5 hodiny bez pouzdra. Pro nabíjení pouzdra poslouží USB-C. Nutno podotknout, že tu máme certifikační ochranu IP54, takže se nemusíte bát potu nebo prachu. Oppo Enco Free2 budou v prodeji ve variantách Galaxy White a Midnight Black. Prodávat se budou za 93,8 dolarů, cca 2 000 Kč bez DPH. Prodej startuje 5. června v Číně.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat