Apple vydal iOS 14.6 zaměřující se na lepší zvuk

Apple vydal iOS 14.6 zaměřující se na lepší zvuk
2021-05-24T20:42:56+02:00
• 24. 5. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Apple dnes, tj. 24.5.2021, vydal novou aktualizaci iOS 14.6. Ta se, jak se předpokládalo, zaměřuje hlavně na vylepšení zvuku. Předplatitelé služby Apple Music se mohou těšit na bezztrátový zvuk nebo Dolby Atmos. Novinek je ale daleko více. 

iOS 14.6

Pokud máte rádi podcasty a používáte aplikaci Podcasty, můžete se nyní přihlásit k odběru obsahu pro kanály a jednotlivé pořady. Apple také samotnou aplikaci vylepšil o možnost označit všechny epizody jako přehrávané, obnovit staré epizody a odstranit stažené. 

Image from iOS 8 1125x2436x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Změny se odehrály také u AirTagu a aplikaci Najít. V režimu ztraceného zařízení lze pro AirTagy a příslušenství sítě služby Najít zadat místo telefonního čísla e‑mailovou adresu. Při klepnutí zařízením s podporou NFC zobrazí AirTag také částečně zamaskované telefonní číslo vlastníka. Hendikepovaní uživatelé hlasového ovládání mohou také k prvnímu odemknutí iPhonu po restartu použít jen hlas. 

Jako každá aktualizace přináší i tento instalační balíček opravy chyb a vylepšení zabezpečení. Apple opravil problém, kdy Apple Watch neodemykaly iPhone správně. Zaměřil se také na připomínky, místo kterých se mohly zobrazovat prázdné řádky. V Nastavení se v některých případech nemusela zobrazit rozšíření pro blokování hovorů – taktéž opraveno. Apple se zaměřil i na zařízení s rozhraním Bluetooth, která se mohla během hovoru v určitých situacích odpojit nebo přesměrovat zvuk do jiného zařízení.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat