Společnost SONY uvádí na trh novou limitovanou edici bezdrátových sluchátek Silent White

Společnost SONY uvádí na trh novou limitovanou edici bezdrátových sluchátek Silent White
2021-04-21T15:00:53+02:00
• 21. 4. 2021

Zdroj: SONY

SONY na trh uvádí novou limitovanou edici sluchátek WH-1000XM4 Silent White. Sluchátka přichází na trh u příležitosti 75. výročí existence společnosti na trhu.

Nová limitovaná edice luxusních sluchátek SONY Silent White je tady!

Sluchátka jsou provedena v elegantní bílé barvě, která má evokovat koncept čistoty a ticha. Stejně jako odborníky uznávaný model  WH-1000XM4 i tento přináší špičkovou úroveň technologie potlačení okolního hluku – ANC. Perleťová povrchová úprava vytváří dojem opravdové elegance a luxusu a je vysoce kvalitní, což sluchátka činí odolnými vůči skvrnám a poškrábání.

Veškeré příslušenství ke sluchátkům je rovněž v bílém provedení. Stejně jako modelová řada WH-1000XM4, která byla představena v loňském roce a která je k dispozici v černém a stříbrném provedení i Silent White přináší kombinaci vysoce kvalitního výkonu a špičkového zvuku. To vše podtrhuje technologie ANC, která vás dokonale izoluje od okolního světa. Vy si tak budete moct vychutnat dokonalý zvuk naprosto nerušeně.

WH 1000XM4 SilentWhite SubCut A original 8000x4205 Large 3000x1577x

Zdroj: SONY

Technologie ANC přináší omezení zvuků v oblastech středních a vysokých frekvencí. To zajišťuje procesor HD Noise Canceling Processor QN1 s technologií Dual Noise Sensor. Ten je vybaven novým algoritmem a novým Bluetooth audiosystémem, který se v reálném čase dokáže přizpůsobovat okolnímu hluku. Za pomoci technologie Edge-AI DSEE ExtremeTM s přesností obnovuje zvuk ztracený během digitální komprese a přináší tak dokonalý a věrný požitek z hudby a plný a bohatý poslech.

WH 1000XM4 White Swivel Foldable Large 3000x3000x

Zdroj: SONY

Sluchátka zajistí i dokonalý požitek z poslechu aniž by je bylo nutné ovládat rukama. Díky funkci Speak-To-Chat je možné spouštět, nebo pozastavit hudbu hlasovými pokyny. Díky dalším senzorům sluchátka dokáží detekovat, zdali je máte na hlavě, čí nikoliv  a díky adaptivnímu senzoru zvuku sluchátka poznají kde se právě nacházíte a podle toho dokáží přizpůsobit hlasitost.

WH 1000XM4 White with case1 Large 2622x3000x WH 1000XM4 White Swivel Foldable Large 3000x3000x 1 WH 1000XM4 White Supplied Items Large 1570x3000x

Zdroj: SONY

Sluchátka také nabídnout dokonalý komfort nošení díky měkkým a pohodlným náušníkům. Díky ergonomickému tvaru dokáží snížit tlak a zajistit stabilní dosed na uších. Díky tomu jsou tak sluchátka určena především pro ty, kteří jsou často na cestách. Pokročilá technologie Bluetooth umožňuje připojení sluchátek ke dvěma zařízením současně. Jsou kompatibilní také s technologií NFC a nabídnou výdrž na baterii až 30 hodin. Umí spolupracovat i s hlasovými asistenty Google Assistant a Amazon Alexa.

Tato limitovaná edice bude dostupná od 21. května a bude k na skladech až do vyprodání zásob. Sluchátka se budou prodávat za cenu 10 599 Kč. Více informací o produktu se můžete dozvědět na stránkách společnosti SONY.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat