Databáze Googlu přibližuje Galaxy Jump od Samsungu

Databáze Googlu přibližuje Galaxy Jump od Samsungu
2021-04-21T11:30:38+02:00
• 21. 4. 2021

Zdroj: Dailysabah.com

Otevřená databáze Google Play Console obsahuje mobilní novinku od společnosti Samsung, která by se mohla poprvé objevit na trhu během následujícího období. Jihokorejský gigant má nový telefon směrovat do střední třídy, kde ovšem s podporou 5G sítí nenabídne žádný velký luxus. Tomu bude odpovídat i prodejní cenovka a z nejednoho důvodu nebude snad přesahovat hranici 280 eur.

Směr Galaxy A

Připravované zařízení pod kódovým označením SM-A326K až nenápadně kopíruje výbavu modelu Galaxy A32. V každém případě krycí název Galaxy Jump příliš nevypovídá o tom, jaké číselné označení vůbec ponese v rámci produktové řady Galaxy A. Jeho přední část zabere displej s rozlišením 1 339 x 720 pixelů (HD+), hustotou pixelů 300 PPI nebo celkem běžný výřez ve tvaru padající kapky pro selfie kamerku.

SM A326K 2 979x828x

Zdroj: Google Play Console

Hardwarová sestava má obsahovat osmijádrový procesor Dimensity 720 od MediaTeku či operační paměť RAM o velikosti 6 GB. Podrobnosti kolem interního úložiště zatím neznáme, ale nemůže být pochyb nad kapacitou vyšší než 64 GB. Známou výbavu uzavírá funkce Bluetooth 5.0 a operační systém Android 11. Nakonec ze vzpomínaného Galaxy A32 by teoreticky měl převzít minimálně článek baterie s kapacitou cca 5 000 mAh či čtyři objektivy fotoaparátu v zadní části.

SM A326K 1 512x512x

Zdroj: Google Play Console

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat