Oppo může přinést sérii Reno6 v červnu

Oppo může přinést sérii Reno6 v červnu
2021-04-15T12:00:55+02:00
• 15. 4. 2021

Zdroj: Gizchina.it

Novou generaci řady s názvem Reno6 by měla v těchto dnech dokončovat společnost Oppo, která po dodržení roční přestávky může přinést další pokračování této úspěšné série. Čínský producent sice neprozradil jedinou informaci kolem mobilních novinek, ale na širokou veřejnost právě unikají první specifikace týkající se modelu Reno6, Reno6 Pro a Reno6 Pro Plus.

Slibný start

Základní zástupce Reno6 má disponovat OLED displejem s 90Hz obnovovací frekvencí a proděravěným otvorem pro selfie kamerku. Uvnitř údajně poběží procesor Dimensity 1200 od MediaTeku, 8GB operační paměť RAM nebo 128GB interní úložiště. O stupeň lepší pozici získá Reno6 Pro, který nabídne také 90Hz displej a hlavně čipovou sadu Snapdragon 870 od Qualcommu.

Vrcholem se stane třetí model Reno6 Pro Plus, kde případné majitele bude čekat čelní panel s 120Hz obnovovací frekvencí a čipset Snapdragon 888 rovněž od Qualcommu. Všechny varianty bez rozdílu obsadí 4 500mAh článek baterie či technologie rychlého 65W nabíjení. Nicméně jiný zdroj již dříve zmiňoval pomalejší 30W nabíjení. Prozatímní seznam uzavírá hlavní objektiv IMX789 od Sony nasazený v zadní části a předinstalovaná platforma ColorOS 11 vycházející z operačního systému Android 11.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat