DJI Air 2s oficiálně, chlubí se 1palcovým senzorem

DJI Air 2s oficiálně, chlubí se 1palcovým senzorem
2021-04-15T15:00:45+02:00
• 15. 4. 2021

Zdroj: DJI

V posledních letech se odehrál značný vývoj v oblasti dronů, a to i z pohledu legislativy. Sice dnes jen tak nemůžete vzít jakýkoliv na zaznamenání zajímavých záběrů, ale získání licence není takový problém. Pokud ale hledáte trochu vybavenější dron, možná by vám neměla uniknout dnešní novinka DJI Air 2s.

DJI Air 2s

Nový dron od společnosti DJI se pyšní 1palcovým senzorem s 20MPx rozlišením, který je schopný natáčet v rozlišení 5,4K s 30 snímky za sekundu, nebo 4K při 60 FPS. Velikost jednotlivých pixelů je 2,4 μm, takže zachytí více světla. Ostatně se firma chlubí lepšími vlastnostmi za zhoršených světelných podmínek. Lze pořizovat i 10bitové záznamy a focení v RAW je spíše samozřejmostí. K dispozici jsou i režimy jako hyperlapse nebo panorama.

05 Jungle Surfing Preview 2802x1705x

Zdroj: DJI

DJI Air 2s je vybaven pokročilým autonomním režimem, kde stačí vybrat subjekt a ten bude následovat. Během letu zvládne i deset různých manévrů, takže výsledek může být i akčnější. Lze si vybrat z režimů jako Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 a Point of Interest 3.0. S tím také souvisí vylepšené vyhýbání překážkám.

04 Jungle Surfing preview 3246x2176x

Zdroj: DJI

Dron umí přenášet video až na vzdálenost 12 km s rozlišením Full HD. K tomu využívá 4 antény a duální frekvence (2,4 a 5,8 GHz). K dispozici je i speciální verze s rozšířeným příslušenstvím, která se jmenuje DJI Air 2s Fly More Combo.

Fly More Combo obsahuje hub na nabíjení baterií, brašnu přes rameno, set ND filtrů, tři inteligentní letové baterie a další praktické doplňky, díky kterým můžete cestovat bez omezení a s kreativitou.

Samotný ovladač Ovladač DJI Smart Controller nabízí 5,5palcový displej s Full HD rozlišením. Dron jako takový váží 595 gramů a maximální doba letu se má pohybovat okolo 31 minut. Maximální letová vzdálenost je 18,5 km a maximální servisní výška je 5 km. Vnitřní úložiště má kapacitu 8 GB

Prodej novinky DJI Air 2s startuje již dnes za cenu 26 999 Kč. Ve verzi DJI Air 2s Fly More Combo pak přijde na 34 999 Kč. Zakoupit lze na oficiálních českých stránkách výrobce.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat