iQOO Z3 je blízko od představení

iQOO Z3 je blízko od představení
2021-03-21T19:30:56+02:00
• 21. 3. 2021

Zdroj: Smartphonecamp.com

Databáze Google Play Console přibližuje nadcházející novinku od společnosti iQOO, která na mobilní trh oficiálně přijde 25. března pod označením Z3. Čínský producent hodlá zařízení směřovat do vyšších pater ve střední třídě. Tam ovšem s největší pravděpodobností naleznete spoustu podobných zástupců. Aktuální model vynikne podporou 5G sítí nebo nejnovější verzí operačního systému Android.

Nijak výjimečný

Ze všech dostupných zdrojů dokážeme vytvořit jeho základní kostru, a proto lze vpředu vyhlížet IPS LCD displej s FullHD+ rozlišením či 144Hz obnovovací frekvenci. Výkon bude zajišťovat neupřesněný procesor SM7250 ze série Snapdragon 7 postavený vedle 6GB operační paměti RAM. Velikost interního úložiště by se měla pohybovat někde u 128 GB. Zmínku si ještě zaslouží technologie rychlého 55W nabíjení a operační systém Android 11.

iQOO Z3 1 743x898x iQOO Z3 2 1080x1868x

Zdroj: GSMArena.com

Dále se může objevit proděravený otvor pro přední selfie kamerku, vzadu trojice fotoaparátu v čele s 48MPx snímačem IMX589 od Sony nebo článek baterie o velikosti 4 500 mAh. Závěrem dodáme, že iQOO těsně po představení spustí systém předobjednávek, kde zároveň zjistíme konečnou prodejní cenu. Pokud budeme vycházet z poslední novinky iQOO Neo 3, tak cenovka po přepočtu určitě překročí hranici 10 000 Kč.

iQOO Z3 3 671x768x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat