Samsung připravuje novinku Galaxy Tab A7 Lite

Samsung připravuje novinku Galaxy Tab A7 Lite
2021-03-31T11:30:59+02:00
• 31. 3. 2021

Zdroj: TheVerge.com

Na širokou veřejnost právě unikají nové informace kolem připravovaného tabletu s názvem Galaxy Tab A7 Lite od společnosti Samsung, který bychom mohli poprvé poznat během měsíce června. Za únikem tentokrát stojí známý Evan Blass a ten kromě obrázku prozradil také první prvky ze seznamu specifikací. Jihokorejský gigant samozřejmě nezvolí nijak nadstandardní výbavu.

Žádná hitparáda

V přední části můžeme vyhlížet 8,4palcový displej založený na technologii IPS LCD. U něj přesné rozlišení ještě neznáme, ale k Full HD se pravděpodobně nepřiblíží. Vnitřní šasi vyplní osmijádrový čipset Helio P22T od MediaTeku a 3GB operační paměť RAM, které by slušelo alespoň 64GB interní úložiště podporující paměťové microSD karty. Článek baterie s kapacitou 5 100 mAh navíc doplní základní technologie rychlého 15W nabíjení.

Galaxy Tab A7 Lite 1 2000x1496x Galaxy Tab A7 Lite 2 1648x920x

Zdroj: GSMArena.com

Zveřejněný snímek dále odhaluje z každé strany jednu neupřesněnou kamerku a fyzická tlačítka soustředěná do jedné z bočních částí zařízení. Výbavu prozatímně uzavírá USB port typu C nebo funkce Bluetooth ve verzi 5.0 díky získané certifikaci u Bluetooth SIG. Při oficiálním představení v červnu by jej měl doprovázet druhý zástupce v podobě tabletu Galaxy Tab S7 Lite, u něhož najdete o něco lepší výbavu.

Zdroj: voice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat