Dotekomanie.cz

OnePlus Watch se představí již 23. března [aktualizováno]

EkRrlL0U0AABUhM 1917x1078x

Zdroj: OnePlus

Aktualizováno 13. 3.

Po mnoha letech spekulací a nedávné smršti náznaků zde máme konečně bližší informace. Již 23. března firma uvede své nejnovější top modely a kromě toho se také dočkáme konečně představení chytrých hodinek. S největší pravděpodobností se dočkáme dvou modelů, ale na to si budeme muset pár dnů počkat.

Zdroj: OnePlus

Aktualizováno 16. 2.

OnePlus zatím neposkytlo jakékoliv další informace kolem nadcházejících hodinek, ale víme zatím jediné, firma plánuje uvedení v dohledné době. Nyní se podařilo objevit možnou podobu obou modelů, o kterých se spekuluje. Konkrétně byl design hodinek nalezen u patentového úřadu DPMA v Německu. Jak je vidět na nákresech, jedny budou spíše subtilní, druhé nabídnou o něco robustnější design.

Zdroj: androidheadlines.com, DPMA

Samozřejmě je otázkou, jestli se skutečně díváme na chystané hodinky, případně jestli nejde jen o generický patent. Pokud se informace potvrdí, tak se můžeme těšit na kruhový displej a možná bezdrátové nabíjení.

Aktualizováno 25. 1.

OnePlus již představilo svůj první chytrý náramek společně s aplikací pro správu. Ta mimo jiné obsahovala informace o existenci chytrých hodinek. Konkrétně jsou zmíněny dva modely, ale vzhledem k tomu, že aplikace je jen přejmenovaná varianta té od Oppo, mohli jsme usuzovat, že se jedná jen o nepřesnost, respektive pozůstatek. Díky indickému certifikačnímu úřadu se ale potvrzuje existence dvou modelů. Ty nesou označení W501GB a W301GB. Není ale jasné, jestli se budou lišit výbavou nebo i vzhledem. Buď jedna verze bude jen s LTE, případně se budou lišit displeji – kruhový a hranatý.

Zdroj: Mukul Sharma @stufflistings

Původní článek 9. 1.

Již v pondělí se dočkáme novinky v podobě chytrého náramku od společnosti OnePlus. Ostatně i nová aplikace ukazuje design tohoto příslušenství. OnePlus využije již existující zařízení od firmy Oppo a zřejmě něco podobného se odehraje i u hodinek.

OnePlus Watch RX?

Nils Ahrensmeier (@NilsAhrDE) začal prozkoumávat novou aplikaci od OnePlus a objevil několik náznaků, jak by mohly nové hodinky vypadat. Zřejmě nemáme očekávat nějaké radikální designové prvky. Pokud video v aplikaci obsažené skutečně reprezentuje hodinky OnePlus Watch, můžeme konstatovat, že budou nabízet čtvercový displej.

Zdroj: Nils Ahrensmeier @NilsAhrDE

Zatím si nejsme zcela jisti, jestli toto video neodkazuje na původní hodinky Oppo Watch. Nils ale dodává, že se nebude jednat jen čistě o stejný modle jen s jiným názvem. Zaznamenal mimo jiné také použití technologie eSIM, zřejmě s podporou LTE.

Ve zdrojovém kódu také objevil označení OnePlus Watch RX, což zřejmě bude model Oppo Watch RX, tedy hodinky s kruhovým displejem. Ještě nelze s jistotou tvrdit, že se díváme na nadcházející hodinky od OnePlus, ale je to pravděpodobné.

Aplikace OnePlus Health mimo jiné obsahuje také ciferníky, které asi budou následně dostupné u hodinek od OnePlus.

Zdroj: Nils Ahrensmeier @NilsAhrDE

Zdroje: indianexpress.com, gizmochina.com, twitter.com, gadgets.ndtv.com, techradar.com, androidheadlines.com, androidcentral.com

Exit mobile version