Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – OnePlus nebo Poco X3 Pro

mobily 2 1200x675x 1

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – zajímavé kousky od Samsungu

Redmi Note 10 Pro

Před pár týdny Redmi představilo několik novinek, přičemž se na našem trhu začíná objevovat model Redmi Note 10 Pro. Za cenu okolo osmi tisíc korun se nabízí smartphone s rychlým nabíjením, rychlejším displejem a a také se stereo reproduktory. Sice chybí podpora 5G sítí, ale to nemusí být tak závažný nedostatek v naší zemi, aspoň ne ní.

Specifikace Redmi Note 10 Pro

OnePlus 9 Pro

OnePlus představilo nejnovější top modely pro tento rok, respektive na dalších několik měsíců. Novinka OnePlus 9 Pro je již k dispozici v českých obchodech, přičemž se jedná o oficiální distribuci. Pro model může zaujmout vyššími specifikacemi a také komplexnější fotografickou výbavou.

Specifikace OnePlus 9 Pro

OnePlus 9

Pokud si nepotrpíte například na vyšší rozlišení displeje a spokojíte se s běžnějším panelem, případně nepotřebujete bonusové foťáky na zadní straně, může zaujmout model OnePlus 9, který je díky tomu za nižší cenu.

Specifikace OnePlus 9

Poco X3 Pro

Asi byste nečekali moc dobré specifikace od mobilu za cca šest tisíc korun, ale Poco X3 Pro nabízí hodně. Láká na větší kapacitu baterie, rychlé nabíjení, rychlý displej, slušnou fotografickou výbavu, stereo reproduktory a procesor z top modelové řady. V tuto chvíli zřejmě nabízí nejlepší poměr ceny a výkonu.

Specifikace Poco X3 Pro

Exit mobile version