Alcatel 1SE míří k českým zákazníkům

Alcatel 1SE míří k českým zákazníkům
2021-02-13T16:30:12+02:00
• 13. 2. 2021

Zdroj: Alcatel

Na český trh společnost TCL právě uvolňuje nový přírůstek s názvem Alcatel 1SE, jehož průměrná výbava se víceméně odráží v konečné cenovce. Pokud tedy nemáte příliš vysoké nároky a oželíte tu nejlepší výbavu, tak dnešní novinka může pro vás být vhodnou volbou. Výrobce si připravil pouze jednu hardwarovou konfiguraci nebo dvě barevné varianty.

Zahrají druhé housle

Přední část zabírá 6,22palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky obsahuje 5megapixelovou kamerku. Výkon dostal na starost osmijádrový čip SC9863A od Unisoc vedle 4GB operační paměti RAM. Uživatelská data pojme 64GB interní úložiště, které lze rozšířit po vložení paměťové microSD karty alespoň o dalších 32 GB. Výdrž má pod kontrolou 4 000mAh článek baterie.

1SE 6000x6000x 1 SE 6000x6000x

Zdroj: Tisková zpráva

Vzadu dostal hlavní slovo 13MPx objektiv, který navíc doprovází 5MPx a 2MPx senzor. Kromě přisvětlovací LED diody je přítomen skener otisků prstů. Ovšem TCL šetřilo v méně uživatelsky přívětivých místech, neboť chybí technologie NFC pro bezkontaktní placení v obchodech. Závěrem si ještě zaslouží zmínku předinstalovaný systém Android 10, vyhrazené tlačítko pro Google Assistant, funkce dual-SIM, 3,5mm sluchátkový jack či starší microUSB port.

V prodeji se ukážou barevné verze Power Grey a Agate Green za doporučenou cenu 3 290 Kč včetně DPH.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat