Oppo zanedlouho ukáže Reno5 Lite

Oppo zanedlouho ukáže Reno5 Lite
2021-02-06T16:44:26+02:00
• 7. 2. 2021

Zdroj: Androidauthority.com

Čínský telekomunikační úřad TENAA měl možnost jako první vyzkoušet připravovaný model Reno5 Lite s kódovým označením PELM00 od společnosti Oppo, který právě úspěšně prošel certifikačním procesem a ve velmi blízké době by už mohl spatřit světlo světa. Přestože bude jen odlehčenou verzí základní verze Reno5, tak například nabídne podporu sítí 5. generace.

Nutná generační obměna

Reno5 Lite v nabídce vystřídá loňskou generaci a podle dostupných informací z databáze dorazí s displejem o úhlopříčce 6,43 palce, který požene 4 220mAh článek baterie podporující technologii rychlého 30W nabíjení. Předinstalovaný operační systém Android 11 nepochybně doplní vlastní softwarové řešení ColorOS v poslední 11. verzi.

Reno5 Lite 960x640x

Zdroj: Gizmochina.com

Jiné zdroje přináší ještě více informací a zmínku si zaslouží AMOLED panel s HD+ rozlišením, procesor Dimensity 700 (MT6833) od MediaTeku, 6GB paměť RAM nebo 128GB úložiště. Proděravěný otvor může zabrat 8MPx kamerka, zatímco vzadu vynikne hlavní 48MPx objektiv fotoaparátu.

Nakonec skener otisků prstů bude zřejmě pod displejem a povšimnutí neunikne ani USB-C port, dvě barevné varianty (černá, modrá) či naopak chybějící NFC technologie pro bezkontaktní placení. Následující týdny jistě přinesou bližší informace, kdy poznáme skutečnou podobu tohoto zařízení.

Reno5 Lite 2 249x534x Reno5 Lite 3 700x630x

Zdroj: Kimovil.com

Zdroje: gizmochina.com, kimovil.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat