Vivo chystá model S7t s minimem změn

Vivo chystá model S7t s minimem změn
2021-01-28T18:00:03+02:00
• 28. 1. 2021

Zdroj: Facebook.com/vivoUnitedKingdom

Modelová řada S7 u společnosti Vivo se zanedlouho dočká nového zástupce, který bude postaven vedle současné dvojice s označením S7 a S7e. Pokud čínský producent udrží časový rozestup mezi jednotlivými telefony, tak přírůstek známý jako S7t (PD2080) poprvé poznáme během měsíce února. V každém případě musíme dodat, že rozdílů opravdu nenajdeme mnoho.

Ve viru 5G

Hlavním rozdílem se stane procesor Dimensity 820 od MediaTeku, u kterého využijete celkem osm jader, grafický čip Mali-G57 MC5 a hlavně podporu sítí 5. generace. Zbývající specifikace údajně budou zcela totožné s předchozími modely. Zmínit tedy můžeme 6,44palcový AMOLED displej s FullHD+ rozlišením či rovnou dva selfie snímače (44 + 8 MPx).

Záda ponesou tři fotoaparáty (64 + 8 + 2 MPx) a 4 000mAh baterii s technologii 33W nabíjení. Čtečka otisků prstů bude umístěna přímo pod čelním panelem. Uvnitř by již mohl běžet nejnovější operační systém Android 11, i když to firma prozatím nepotvrdila. Případní zájemci dostanou na výběr ze dvou hardwarových konfigurací. K 8GB operační paměti RAM půjde zvolit buď 128GB nebo 256GB interní úložiště. Ovšem ani u jedné varianty není známa konečná prodejní cena.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat