Lenovo Tab P11 dorazil na český trh

Lenovo Tab P11 dorazil na český trh
2021-01-08T08:00:30+02:00
• 8. 1. 2021

Zdroj: Lenovo

Pro české zákazníky si společnost Lenovo připravila nový tablet s názvem Tab P11, který by se pro každého měl stát všestranným pomocníkem. Podle výrobce má zařízení zvládat jak nenáročnou kancelářskou práci, tak nabídne i dostatek výkonu pro hraní her či jiný způsob zábavy. Kvalitní sestava uvnitř si vyžádala adekvátní cenovku atakující hranici téměř 8 000 Kč.

Hoden pozornosti

Dominantou přední části je nepochybně 11palcový IPS LCD displej s 2K rozlišením, ke kterému přišili 8megapixelovou kamerku pro videohovory. Hardwarovou stránku reprezentuje osmijádrový procesor Snapdragon 662 od Qualcommu, 4GB operační paměť RAM vedle 128GB interního úložiště doplněným o slot na paměťové microSD karty do maximální výše 256 GB.

Tab P11 3 800x800x

Zdroj: Lenovo

Baterie s kapacitou 7 700 mAh slibuje například až 15 hodin poslechu hudby s doprovázející technologií Dolby Atmos, která zavítala do všech čtyř reproduktorů. Operační systém Android 10 získal navíc dětský režim plný přizpůsobených aplikací, knih, videí nebo kancelářský balík Office. Zadní část okupuje pouze 13megapixelový objektiv fotoaparátu s LED diodou.

Tab P11 2 800x800x

Zdroj: Lenovo

K tabletu lze dokoupit spoustu užitečných doplňků. Za zmínku stojí stylus Precision Pen 2, odnímatelná klávesnice Keyboard Pack s trackpadem, dokovací stanice, ochranné pouzdro Folio Case. Exkluzivní prodej nyní běží v Datartu a Alze, kde jej pořídíte za 7 499 Kč ve dvou barvách (Slate Grey, Platinum Grey).

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat