Nový Hisense A7 CC dostal barevný E-ink displej

Nový Hisense A7 CC dostal barevný E-ink displej
2021-01-30T19:30:30+02:00
• 30. 1. 2021

Zdroj: Hisense-usa.com

Do oficiálního předprodeje míří nová varianta modelu A7 od společnosti Hisense, která po všech stranách téměř kopíruje původního zástupce z konce minulého roku. Mobilní novinka nese název A7 CC a cenovku dostala více než odvážnou. Čínský producent hodlá pro ostatní zájemce spustit volný prodej až v druhé polovině příštího měsíce.

Žádná hitparáda

Již v samotném úvodu můžeme prozradit jedinou změnu oproti základní verzi a stává se jí barevný panel s novou technologií Kaleido, kterou doprovází speciální RGB filtr. Zachována zůstává úhlopříčka 6,7 palce u displeje, osmijádrový procesor Tiger T7510 od Unisoc podporující 5G sítě, 6GB operační paměť RAM, 128GB interní úložiště nebo 4 770mAh článek baterie doplněný o rychlé 18W nabíjení.

Uživatelské rozhraní postavené na Androidu 10 obsahuje dva režimy, kde tzv. režim čtení vypíná všechna upozornění a druhý režim je spíše určen k běžnému používání. Telefon nepřišel ani o 3,5mm sluchátkový jack, snímač otisků prstů umístěný v zadní části či vyhrazené tlačítko pro naprogramování dle vlastní libosti. Prodejci začínají postupně nabízet dvě barevná provedení (Obsidian Black, Moonlight Silver) s cenovkou po přepočtu 7 994 Kč, což je o 1 334 Kč vyšší cena než u A7.

Hisense A7 CC 2 4000x2250x Hisense A7 CC 4000x2250x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat