Galaxy Buds Pro jsou nová sluchátka s ANC

Galaxy Buds Pro jsou nová sluchátka s ANC
2021-01-16T18:35:16+02:00
• 14. 1. 2021

Galaxy Buds Pro; Zdroj: Samsung

Dnes Samsung představil rovnou tři smartphony Galaxy S21, Galaxy S21+ a nejvybavenější a největší Galaxy S21 Ultra. Kromě toho uvedl také nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Pro. Sice by se mohlo zdát, že došlo jen na úpravu specifikací, ale i samotný design prošel změnou. Zřejmě podoba fazolek/ledvinek neuspěla a uživatelé žádali něco tradičnějšího.

Novinka Galaxy SmartTag není jen přívěšek pro nalezení klíčů

Galaxy Buds Pro

Design prošel úpravou, ale pokud jste čekali třeba na změnu povrchu, tak se zde nic neodehrálo. Stále mají lesklý povrch, o který se budete muset více starat. Hlavní inovací je inteligentní potlačení okolního hluku (ANC) s nastavitelným stupněm odhlučnění. Jde také zapnout funkci, pomocí které uslyšíte okolí, což se hodí v situacích, kdy by úplné potlačení bylo nežádoucí.

25 galaxybudspro lifestyle black 201230073426 2800x1867x

Galaxy Buds Pro; Zdroj: Samsung

Galaxy Buds Pro jsou vybavena dvoupásmovým reproduktorem. Pro bassy poslouží 11mm, výšky obstará 6,5mm. Samotné zesílení okolního hluku může dosahovat až +20 dB a zpoždění je 0,5 ms. Sluchátka obsahují tři mikrofony a také jednotku pro snímání hlasu. Samozřejmě se nezapomnělo na odolnost vůči vodě, kterou zaručuje certifikace IPX7. Proti prachu nejsou certifikovaná.

Galaxy Buds Pro 01 galaxybudspro handson violet 201230054208 3258x2172x Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro; Zdroj: Samsung

Baterie sluchátek postačí pro 4,5 hodiny přehrávání s aktivním ANC a Bixby voice. Pokud vypnete asistenta, získáte navíc půl hodiny. V případě, že vypnete i ANC, můžete se dostat dle výrobce až na hodnotu osmi hodin. V závislosti na používání a aktivované funkce se lze dostat až na 28 hodin používání ve spojení s pouzdrem, kde je k dispozici další baterie. O nabíjení se stará bezdrátová technologie i USB C.

Cena a dostupnost

Nová sluchátka budou dostupná v barvách černá, stříbrná a fialová. Cena byla nastavena na 5 999 Kč, ale i zde bude možné v rámci předobjednávek získat něco navíc. Samsung si pro tyto zájemce připravil bezdrátovou nabíjecí podložku EP-P1300T v hodnotě 999 Kč zdarma, pokud předobjednají sluchátka v rozmezí 14. 1. až 28. 1.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat