Hodinky Realme Watch S Pro se představí co nevidět

Hodinky Realme Watch S Pro se představí co nevidět
2020-12-20T16:30:10+02:00
• 20. 12. 2020

Zdroj: Timesofindia.indiatimes.com

Nadstandardní varianta hodinek Watch S od společnosti Realme stojí na prahu dveří a už 23. prosince budou vpuštěny do oficiálního prodeje. Čínský výrobce má již připravenou tiskovou konferenci, kde dojde mimo jiné k odhalení hodinek s názvem Watch S Pro. Důležité informace kolem novinky nevydržely pod pokličkou a jsou právě dnes předmětem rozsáhlého úniku.

Rozhodne cenovka

Hliníkové pouzdro obsadí 1,39palcový AMOLED displej s rozlišením 454 x 454 pixelů a průměrným jasem 450 nitů. Plusem k dobru je přítomná funkce Always-On. Řemínky budou uživatelsky vyměnitelné, také například nemají chybět ani kožené pásky. Baterie s kapacitou 420 mAh vydrží až 14 dnů za plného provozu a dobití má trvat zhruba 2 hodiny.

realme watch s pro specs 1332x772x

Zdroj: gizmochina.com

Sportovně založené uživatele nepochybně potěší technologie pro měření hladiny kyslíku v krvi, snímač tepové frekvence, 15 sportovních režimů včetně plavání. Vodotěsnost je zaručena do hloubky 0,5 metru. Maximálně přesnou polohu zajistí funkce duální satelitní GPS (GNSS), která v reálném čase dokáže zpracovat více signálů najednou.

Z běžných funkcí můžeme vyzdvihnout počet ciferníků čítající více než 100 druhů a podporu operačních systémů Android 5.0 a více nebo iOS 9.0 a více. Konečná prodejní cena není ještě upřesněna.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat