Oppo Find X3 Pro dorazí už zkraje nového roku

Oppo Find X3 Pro dorazí už zkraje nového roku
2020-12-09T11:00:31+02:00
• 9. 12. 2020

Zdroj: Gearbest.com

Společnost Oppo v tuto chvíli připravuje třetí pokračování produktové řady Find, kterou poprvé poznáme už během prvního čtvrtletí následujícího roku. Populární leaker Evan Blass ze Spojených států se podělil o první informace týkající se konkrétně modelu Find X3 Pro. Čínský producent mu údajně přiřadil kódové označení Fussi a dopřeje mu spoustu nadstandardních funkcí.

Lepší než kdy dřív

O velkou pozornost si řekne 6,7palcový displej s rozlišením 3 216 x 1 440 pixelů, jehož přizpůsobitelná obnovovací frekvence se bude pohybovat v rozmezí 10 až 120 Hz. To zajistí zobrazení až 1,07 miliardy barev. Druhým lákadlem se stane čtveřice fotoaparátů, kterou poskládají z 50MPx širokoúhlého (Sony IMX766), 50MPx ultraširokoúhlého (Sony IMX766), 13MPx teleobjektivu a 3MPx makro snímače.

Dvoučlánková baterie o celkové velikosti 4 500 mAh by měla podporovat bezdrátové 30W nabíjení (VOOC Air) nebo rychlé 65W nabíjení (SuperVOOC 2.0) přes kabel. Mezi ostatní specifikace lze také zařadit osmijádrový procesor Snapdragon 888 od Qualcommu přinášející podporu 5G sítí, technologii NFC bez nutnosti řešit orientaci přikládání k platebnímu terminálu, vlastní rozhraní ColorOS 11 založené na nejnovějším Androidu 11 a tři barevné verze (bílá, černá, modrá).

Zdroje: voice.com, gizmochina.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat